Покупки
Мої бажанки зі списку 💫
Буває такий час коли різко закінчуються всі баночки і засоби? А як же ж вони люблять закінчуватись в один і той же час. Я знаю - буває!
Настав цей момент і в мене.
Оформила список всього потрібного і придбала. Дещо з товарів вже використовувала і купила повторно, а дещо пробую вперше за рекомендацією.
Отже що ж я придбала
💫Сухий шампунь Got2b Fresh it Up
Цю баночку купую вдруге і думаю, що куплю ще не один раз.
Аромат - приємний, додає відчуття свіжості, додаткового об'єму та певної фіксації. Я залишилась задоволена цим продуктом на всі 💯 тому відверто раджу спробувати цей сухий шампунь.
💫 Дезодерант-антипреспірант Garnier mineral.
Придбала його вперше. Вже встигла використати. Сподобався аромат, легке відчуття на шкірі і стійкість протягом дня.
💫 Туш для вій Eveline Variete
Цю туш я купила також вперше. Неодноразово користувалась тушшю від Eveline і була задоволена. Тому вирішила придбати саме котрусь із variete. Спробувала - подобається, після одного шару - ефект вау.
💫 Коректор для брів від Eveline - на випробувальному терміні.
Тому не можу бути багатослівною щодо цього засобу. Відгук напишу пізніше 😉
💫 Водостійкий гелевий олівець для очей Eveline в лавандовому кольорі. Його стійкість гарантована. А ще це мій улюблений колір. Для мене створює ефект ВАУ🌸
💫 а також придбала кусачки для манікюру, манікюрні ножиці і олівець для брів.
Загалом я залишилась всім задоволена. 😀
💫 якщо ви дочитали до цього місця - дякую ♥️ залишайтеся тут, адже буду писати відгуки ще і ще ⭐️
Коментарі (0)