Справжній рятівник для сухої та огрубілої шкіри
NIVEA Repair & Care 12% Glycerin + Vitamin E Cream
Новинка від NIVEA , яка точно стане однією з їх ТОП-засобів, адже кремчик дуже потужний.
🔹Представлений в білій, пластиковій баночці.
🔹Під кришечкою є захисна мембрана першого відкриття.
🔹Об'єм: цілих 400ml (можна виловити на знижчі 230 грн(яка діє і наразі) - це дуже класна ціна для такого засобу і кількості)
Текстура, аромат , активні компоненти
🔹Текстура досить густа, кремова, поживна.
🔹Крем легко наноситься і швидко поглинається миттєво полегшуючи відчуття стягнутості.
🔹Аромат мені дужеее сподобався , він досить відчутний, що було незвично і щось нагадував. Тільки через декілька днів я зрозуміла, що він мені пахне саме конвалією.
Наш шкірний бар'єр виконує дуже важливу функцію, захищає нашу шкіру від впливу таких негативних факторів, як ультрафіолетове випромінювання, забруднення навколишнього середовища, перепади температури і використання агресивних косметичних засобів. Якщо він руйнується, шкіра починає втрачати вологу, стає сухою і огрубілою. З'являються неприємне відчуття стягнутості і свербіння. Така шкіра потребує інтенсивного догляду.
🔹Даний крем для тіла від NIVEA допомагає відновити захисний бар'єр і попередити зневоднення шкіри.
🔹Вітамін Е має потужну антиоксидантну та протизапальну дію.
🔹Пантенол і 12% гліцерин забезпечують глибоке зволоження.
Враження
Мені сподобався даний крем для тіла. Його вистачить на дужеее довго , або підійде для всієї родини . При регулярному використанні шкіра з ним стає м'якою, ніжною, гладенькою і здоровою на вигляд. Більше немає відчуття сухості та стягнення.
Коментарі (0)