Olena_

Чудові пінки для вмивання

Чудові пінки для вмивання

Привіт. Хочу поділитися своїм досвідом користування пінками для вмивання від Lirene зміцнювальна та від Mayur з трояндовим ароматом.

В мене суха, тонка, чутлива шкіра 35+. Важливими критеріями для мене в виборі пінки є ніжне очищення шкіри без пересушування, без подразнення шкіри та максимально ефективне.

Надаю перевагу саме пінкам тому що вони, принаймні ті якими я користувалася, ніжніші для шкіри обличчя в процесі вмивання обличчя.

Отже пінка від Liren, вона вже закінчилася, чудово змиває макіяж, не подразнює шкіру але буквально трішки все ж підсушує. Обличчя після вмивання не червоне( бувало таке після інших засобів) а лишається світлим без подразнень. Має приємний аромат цитрусових. Придбала її раніше ніж від Mayur і використовувала в основному коли потрібно було змити макіяж. Повторю покупку.

Пінка від Mayur. Дуже ніжна, зараз в основному користуюся нею, також не викликає подразнень шкіри але в порівнянні з пінкою від Liren - абсолютно не сушить шкіру обличчя. Макіяж змиває трішки гірше ніж попередня але всеодно мені подобається. Аромат це щось, пахне ніжною трояндою, не тією старою) а приємною і ніжною.

Дозатори що в одній що в іншій працюють без проблем.

Базові пінки чудові, від них не слід очікувати чогось вау, я вдячна за ті функції які вони виконують в моєму випадку, буду повторювати.

Дякую за увагу, надіюсь була корисна. До зустрічі.

11 грудня, 2024
Olena_
11 грудня, 2024