Корейські пінки для вмивання EYENLIP
Огляд на всю серію !
Корейський бренд Eyenlip вже досить популярний і його можна побачити в косметичних магазинах, особливо його тканинні маски. Я спробувала всі пінки для вмивання з цієї лінійки, тому давайте розглянемо всю колекцію разом.
Спільні характеристики:
- made in Korea
- 100 ml
- мають захисне покриття фольгу
- текстура кремова пінка
- гарно піниться
- одна пінка витрачається приблизно за 30 днів (як на мене, не економний варіант, я очікую від однієї пінки тривалості до 2,5 місяців, але такий об'єм має місце бути)
- представлено 5 різновидів з ключовими інгредієнтами: центелла, рис, яблуко, томат та лимон
- ще один ключовий інгредієнт кераміди, позначений в складі як Ceramide NP
- розподілень за типами шкіри у цих пінок немає (при чому на всіх коробках зазначений однаковий текст prevents skin irritation and moisturizes skin, тобто усуває роздратування та зволожує, soothing skin та skin vitality, тобто заспокоєння шкіри та покращення. Коли на всіх коробках розписаний однаковий текст, це викликає питання, але поверх них є наклейки з українським перекладом, які пояснють призначення кожної пінки окремо)
- інтенсивність вмивання цих пінок межує від легкого до середьного ступеня по силі дії, суб'єктивно, я б не сказала, що ці пінки чітко підійдуть для власниць жирного типу шкіри, тільки якщо у Вас індивідуальна потреба підібрати щось полегше
- Віддушки в цих пінках не сильні і ненав'язливі. Мені сподобались всі аромати, тільки пінка з центеллою суперечлива віддушка, але собою користуватись не заважала
- ціна бюджетна, це плюс
Уточнення: мій тип шкіри нормальний/схильний до сухості.
Розгляньмо кожну пінку окремо:
Cica Cleansing Foam (Центелла)
- На мою думку, ця пінка розрахована для нормального і комбінованого типу шкіри.
- Віддушка мені здається найсильніша в цій лінійці, помітна і не особливо приємна, нагадує хімічний одеколон, при цьому не стійка, ненав'язлива, для цього засобу віддушка не стала проблемою.
- Універсальна пінка, яка підходить для будь-якої погоди, підійде і в спеку і в холод.
- За 30 днів користування шкіру мені не сушила.
- Вона своє діло робить, гарно вмиває і все тут.
Rice Cleansing Foam (Рис)
- на мою думку підходить для нормального типу шкіри, вмиває легше за центеллу, але не слабка пінка
- Віддушка парфумована помітно, але приємно
- не сушила шкіру
- український переклад на коробці пише: містить компоненти рису і аспергилл, підвищення еластичності і пружності, можливе для використання для чутливої шкіри і навколо очей, знімає запалення, сприяє освітленню шкіри.
- Очікувала від компоненту рису (Rice Ferment Extract) відбілення шкіри чи покращення кольору обличчя, такого не було, працювала як звичайна пінка
- вона трохи слабша за центеллу, сильніша за решту пінок з цієї серії, нарікань не буде
Apple Cleansing Foam (Яблуко)
- Заявляє, що "містить екстракт яблука - це кислоти і вітаміни з яблук, котрі видаляють омертвілі клітини і відкривають пори для більш глибокого очищення, сприяє заспокоєнню і захисту чутливої шкіри, запобігає порушенню шкірних покривів"
- Віддушка ледь помітна, легка, приємна, але майже не відчувається
- на мою думку, підходить для сухої, чутливої та нормальної типів шкіри або за вашою індивідуальною п отребою застосувати ніжний догляд
- вона м'яка, делікатна, ті задані в складі яблучні кислоти (Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract) і опис обіцяючий відлущення, не варті остраху, пінка мені сподобалась, делікатна
Tomato Cleansing Foam (Томат)
- Найніжніша пінка в лінійці
- Обіцяє вирівняти тон шкіри, усунути червоність, освітлити пігментацію і пост-акне. Екстракт томата - сильний антиоксидант, перешкоджає раннім зморшкам.
- Треба сказати, що помідори як компонент в домашній косметиці мені знайомий і я чула чимало рецептів, що вони впливають на зменшення запалень. (! домашні рецепти краси застосовуємо, попередньо порадившись зі спеціалістом/косметологом і дуже багато читаємо інформації як з цим працювати, прошу без самодіяльності будь-ласка в цьому питанні)
- Авжеж обіцянки занадто гучні, на пігментацію і зморшки не впливає, але от вам таке спостереження, у мене шкіра схильна до акне і поки я користувалась цією пінкою жодне почервоніння чи прищі не розвивалися і шкіра була в максимально кращому своєму стані, не знаю співпадіння чи не думаю, але я точно повторю покупку
- Віддушки немає
- Ця пінка для мене найкраща в цій лінійці, рекомендую вам її спробувати
Lemon Cleansing Foam (Лимон)
- обіцяє "видаляти надлишки шкірного жиру і ороговілі клітини, допомагає заспокоїти чутливу шкіру , сприяє освітленню, надає сяйва, бореться з пігментними плямами, перешкоджає рубцюванню"
- Знову таки на пігментацію чи запалення чи освітлення не впливала
- По силі вмивання пінка конкурує з центеллою, може і переважає її
- мені шкіру не сушила, і не стягувала, хоча вона точно не слабка
- ! Лимони в складі Citrus Limon Fruit Extract і Citrus Limon Peel Oil, просто хочу сказати що, щоб там не обіцяли, лимон - фоточутливий компонент, реагує на сонячне світло і робить шкіру чутливою до УФ-випромінювання. Я остерігалась його використовувати влітку, користувала в листопаді. І також застережу, якщо додатково Ви використовуєте ретинол чи кислотні пілінги чи ще якісь кислоти і взяли цю пінку, то враховуйте цей компонент в цій пінці, порадьтесь з косметологом чи правильно це буде.
- Активний аромат лимону в пінці
У висновку
Лінійка дуже непогана, можна рекомендувати всі пінки, дизайн цих пінок такий яскравий і чим червоніший колір коробки тим насправді спокійніша за дією пінка. Я буду купувати їх і надалі, напевно оминаючи лимон, він занадто активний для мене.
Почитайте також про хороший корейський тонер від Farmstay з авокадо:
https://club.makeup.com.ua/post/45847/
та Farmstay гель алое:
https://club.makeup.com.ua/post/42775/
Не соромтеся підписатись на мене, у мене вже зібрався альбомчик відгуків на товари, які вам точно буде цікаво почитати.
Підписуйтесь. Бажаю Вам вдалих покупок!
Коментарі (0)