NYX Slim Lip Pencil 831 Mauve та 820 Espresso
Від ідеального нюда до проблемного нанесення
Олівець для губ – незамінний елемент моєї косметички. У цьому відгуку я хочу поділитися своїм досвідом використання двох відтінків NYX Slim Lip Pencil, які виявилися повною протилежністю одне одному.
Олівець для губ NYX Slim Lip Pencil у відтінку 831 Mauve був і залишається моїм абсолютним фаворитом. Він має ідеальний нюд, підходить до будь-якого макіяжу, текстура чудово ковзає, а стійкість тримається на рівні.
Але, як і у всіх продуктів, трапляються винятки. Читаючи негативні відгуки, я дивувалася, поки не спробувала відтінок 820 Espresso. На жаль, він став для мене повною протилежністю: текстура виявилася крихкою, олівець нерівномірно лягає на губи та ще й підкреслює їхні недосконалості.
Так, відтінок дуже красивий і стійкий, але технічні характеристики розчаровують. За два місяці я так і не змогла з ним подружитися.
NYX Slim Lip Pencil має гарний потенціал, але багато чого залежить від обраного відтінку. Цікаво, чи хтось із вас стикався з подібною ситуацією? Поділіться своїми враженнями від користування цими олівцями. 💖
Коментарі (0)