Гел ь для брів, котрому я довіряю! Ще й пахне парфумами
Фіксуючий гель для брів Joly:Lab Brow Fix Gel 🍒
Користуюся цим гелем щодня, адже він здатний укладати моїй брови за лічені секунди і тримати їх у заданому положенні ЦІЛИЙ ДЕНЬ 🔥
Минулого разу у мене був гель Joko Blend, котрий мав запах парфумів Kirke (допис 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/40353/)
На заміну вирішила взяти щось схоже, звісно, враховуючи дописи дівчат з клубу. Обожнюю косметику для брів Joly:Lab, тому гель для укладки брів обрала теж цього бренду.
Пакування картонне, стандартне.
Всередині туба з гелем, котра має обʼєм 10 мл. Мені такого вистачає на 4-6 місяців.
Щіточка широка і довга, але не занадто. Мої середньої густини і ширини брови укладає ідеально, не зачіпаючи шкіру, лише волоски.
Аромат вишневий, солодкуватий, дуже смачний і звабливий. Інколи видається мені дуже схожим на Lost Cherry 🍒
Консистенція гелю прозора, густа. За одне пірнання у тубу гелю на щітці залишається у достатній кількості, щоб зафіксувати дві брови.
Не залишає білого нальоту, також він не зʼявляється протягом дня.
Як брови укладаю вранці - так вони і тримаються з цим гелем до самого вечора. Волосину і шкіру не пересушує, що не менш важливо.
А завдяки аромату гель Joly:Lab сподобався мені ще більше за Joko Blend, хоча їх фіксуючі властивості на тому ж високому рівні.
Тож якщо шукаєте ідеальний бюджетний гель, то зверніть увагу на цей, бо він справлятиметься навіть з неслухняними волосинами, фіксуючи їх. При цьому, ефект можна створити як більш «гладкий», просто притиснувши, наприклад, гладкою стороною олівця для брів, так і більш натуральних, обʼємних брів. Зазвичай надаю перевагу другому варіанту, хоч інколи експериментую і з першим 😉
Коментарі (0)