PILIRINA 💛💙

Ех, Clinique…

Ех, Clinique…

Я часто витрачаю тонну грошей на косметику, а деякі продукти виявляються рідкісним бє.

High Impact Mascara від CLINIQUE вважається легендарною серед блогерів. Під впливом ютюберського мейнстрім я придбала її вперше кілька років тому, подарувала мамі, їй зайшла, мені - ні, коли я в неї спробувала. Вдруге мені іі міні-формат подарував Мейкап при покупці набору від Clinique. На цей раз я вирішила її протестити.

Ех, Clinique…

Терпіти не можу ефект натуральних вій, мені потрібні вії-опахала, такі, щоб за кілометр їх видно було. На жаль, ця туш а-ля натюрель, вималювати нею не можу нічого, бо через близьке розташування ворсинок один до одного, ідеального поділу вій з таким пензликом досягти ой як непросто. Але, можливо, вона з часом розфарбується, так буває. Констинстенція - кремова.

Загалом, все нормально, крім одного нюансу - коли вона потрапляє в очі, вони печуть таааак! 🙈

А попадала вона мені просто на вулиці, від вологи (дощ, сніг). Єдиний вихід – зняти макіяж. На вулиці! ❗️❗️❗️Не можу назвати свої очі чутливими, але реакція просто жахлива на цю туш! У мене НІКОЛИ з жодною тушшю навіть з мас-маркету такого не було! Відтепер хочу назавжди забути про її існування. 🙅‍♀️

Так, туш не заявлена як вологостійка, тут не доречно до неї докопуватися, але чому вона так пече - незрозуміло.

Вважаю, що ціна не відповідає якості. Зараз на ринку досить тушей набагато кращої якості за менші гроші!