Ол івець, який я більше року обходила стороною... і дуже дарма!
Eveline Max Intense Colour
Привіт, красуні!
Більше року назад в нашій спільноті активно обговорювалися олівці для губ від Eveline. Немов вони дуже якісні, бюджетні, і мають красиві віддінки. Проте я, чомусь, обходила їх стороною.
Але коли я нарешті замовила собі цей олівець, в мене виникло тільки єдине питання: "Чому я не зробила цього раніше?", адже все, що хорошого казали про Eveline Max Intense Colour виявилося саме таким.
В мене, напевно, найпопулярніший віддінок - 18 Light Plum, але в палітрі є багато не менш красивих кольорів. Впевнена, кожна дівчина знайде собі той олівець, який точно сподобається.
18 Light Plum - це холодний припилений рожево-фіолетовий нюд. Такий віддінок підходить мені під більшість улюблених помад.
Незважаючи на те, що цей олівчик в дереві, він не дуже сухий, і не шкрябає губи. Але завдяки своїй формулі, ним легко, за необхідності, зробити чіткий контур.
Також мені подобається наносити Eveline Max Intense Colour в якості помади, тому що колір олівчика дійсно шикарний. А якщо зверху нанести якийсь блиск, або тінт, виходить дуже красиве ліп-комбо.
Також мене приємно здивувала стійкість олівця, бо з ним я можу ходити цілий день, не поправляючи макіяж. Звісно, повноцінний обід він не переживе, але каву з тістечком - запросто.
Ну що ж, мої красуні, тепер і я в секті любителів Eveline Max Intense Colour:-) Уже поклала око на віддінок 26, бо це класні, чудові, і дуже доступні олівчики для губ.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)