#testmakeupclub
Косметичні відкриття: тестую подарунки та ділюсь враженнями
Нещодавно я отримала чудовий подарунок за участь у конкурсі до Дня Народження клубу. Усе протестувавши, я готова поділитися з вами своїми враженнями від цілої купи чудових косметичних засобів. Якщо вам цікаво, вмощуйтесь зручніше — буде багато корасивого та цікавого😊
Rimmel London Lasting Finish Compact Powder
Почнемо з пудри. Цей продукт обіцяє до 25 годин матового покриття завдяки своїй стійкій формулі з гіалуроновою кислотою.
Текстура легка, добре наноситься і чудово підходить для фіксації макіяжу або самостійного використання.
Вона забезпечує гарне матування, не пересушує шкіру та робить обличчя гладеньким на дотик. Мені сподобалося, що пудра створює ефект натуральної шкіри, не виглядає важкою, навіть якщо наносити її у кілька шарів.
Формат компактної пудри ідеально підходить для того, щоб носити її із собою, адже у комплекті є зручний спонжик.
Проте, не дивлячись на всі ці переваги, для мене особисто є суттєвий мінус — відтінок. Він, на жаль, занадто темний для моєї шкіри і має дуже виражени й жовтий підтон. Тому, якщо у вас світла шкіра, раджу звернути увагу на це перед покупкою.
Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush
Рум’яна в тюбику — новинка, яку я давно хотіла спробувати! Формула збагачена гіалуроновою кислотою, тож шкіра не тільки виглядає яскраво, але й отримує зволоження. Спочатку відтінок мене насторожив, бо здався надто темним — я зазвичай надаю перевагу ніжним кольорам.
Рум’яна мають ніжну кремову текстуру, яка легко розтушовується і створює делікатний природний рум’янець.
Спочатку мене трохи налякав насичений відтінок 05 - Delicate Pink, який здавався надто темним. Я звикла до легших і більш пастельних тонів. Проте, спробувавши, була приємно здивована! На шкірі вони виглядають дуже делікатно, надаючи натурального рум’янцю.
Головне — наносити зовсім трішки, аби не переборщити, адже вони дуже пігментовані.
Ідеально підходять для свіжого, живого образу – додають шкірі тепла і сяйва, особливо в зимовий період.
Bourjois Volume Glamour Mascara
Ця туш стала приємним відкриттям.
Щіточка з класичними ворсинками дуже ергономічна: вона добре розділяє та фарбує вії, додаючи їм об’єму і довжини. Щетинки м’які, що особливо важливо для чутливих очей, адже вони не подразнюють повіки під час нанесення.
Формула туші забезпечує глибокий чорний колір, який надає віям виразності з першого шару. Водночас туш не зліплює вії, що додає макіяжу легкості та природності.
Результат — гарно підкреслені очі без ефекту «павукових лапок». Проте є один нюанс: до кінця дня туш трохи осипається, тому макіяж потребує невеликої корекції. Але загалом це дуже хороший варіант для щоденного використання.
З демакіяжем не виникає жодних проблем – туш легко знімається за допомогою міцелярної води, що дуже зручно.
Сироватка Lancaster 365 Skin Repair
Мені було дуже цікаво спробувати цю сироватку, адже це перший продукт цього бренду, який я спробувала. Доволі висока ціна за цей засіб додала моїм очікуванням ще більшої інтриги.
Сироватка має дуже легку текстуру майже водянисту текстуру, яку зручно наносити завдяки спеціальному аплікатору.
Вона моментально вбирається і не залишає липкості або жирного блиску, що для мене є важливим критерієм, особливо якщо використовувати її перед макіяжем.
Ще одним приємним бонусом став ніжний аромат – ледь вловимий, але дуже приємний.
Після декількох днів використання я помітила, що шкіра стала більш гладкою і зволоженою, з'явилося легке природне сяйво. Сироватка добре справляється з відчуттям сухості, яке часто виникає в холодний сезон. Також вона додає відчуття свіжості і тонізує шкіру, що робить її ідеальним продуктом для ранкового догляду.
У боксику також були неймовірні парфуми Marc Jacob’s Perfect Elixir. Вони настільки гарні і так припали мені до душі, що я хочу розповісти про них окремо в одному з наступних дописів. Цей аромат справді чарівний і заслуговує на окрему увагу.
Загалом я залишилася дуже задоволена подарунком. Завжди цікаво пробувати щось нове та знаходити своїх фаворитів. Дякую клубу за таку чудову можливість — це був справжній б’юті-сюрприз, який подарував багато радості!
Коментарі (0)