saybeautyk

Заспокійливий крем для обличчя

Не дивлячись на те, що в мене і так було 4 відкритих креми для обличчя, коли мені випала нагода познайомитись з брендом Chaban Naturals я не змогла пройти мимо цього крему.

Обожнюю все, що має у своєму складі про- та пребіотики, тому що турбота про мікробіом шкіри – це одне з найголовніших направлень у догляді.

Крем представлений у дуже зручному пакуванні - тут вакуумна упаковка, що дозволить не тільки зберегти гігієнічність засобу, а і використати його до останньої краплі.

Обʼєм 30 мл.

Текстура у нього легенька, вона абсолютно не жирна і не лишає глоу-фінішу. Класичний повітряний крем, що легко наноситься і швидко вибирається.

Аромат класичний косметичний, приємний.

Хочу поговорити про склад і тут є що сказати.

🌱Aqua (вода), Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate – емульгатори для створення кремової текстури.

🌱Caprylyl-Caprylate/Caprate, Sesamum Oil, Shea Butter, Beeswax – забезпечують зволоження, живлення та пом’якшення.

🌱Sodium Carboxymethyl Betaglucan, Betaine, D-Panthenol – заспокоюють та зволожують шкіру.

🌱Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide – пребіотики для підтримки мікробіому.

🌱Calendula Officinalis Flower Extract – протизапальний ефект.

У даному кремі дуже легкий консервант - бензойна кислота, саме тому його термін придатності після відкриття всього лише 3 місяці.

Я хоч і люблю тестувати нові для себе засоби, але все одно побоююсь їх, бо маю проблемну шкіру, яка може зреагувати дуже несподівано.

З цим же кремом все вийшло рівно - я користувалась спочатку лише ввечері, потім ввела його на 2 р/день.

Використовувала навіть у якості відновлення після саліцилово-азелаїнового пілінгу - крем спрацював чудово і не викликав дискомфорту чи парникового ефекту.

Жодних висипань чи подразнень крем також не викликав, що дуже важливо для мене, тож я залишу його у своїй рутині для подальшого догляду.

Це хороша база, причому не тільки для проблемної та нормальної шкіри - він підійде для будь-якого типу, навіть чутливої і зневодненої.

В таку похмуру, сіру погоду він рятує мою подразнену шкіру, адже зараз під час хвороби в мене сильно натерта шкіра навколо носа і рота серветками (хоч і стараюсь використовувати максимально мʼякі, все одно подразнення уникнути не вдається), то цей крем за ніч хоч трохи знімає печіння, що значно полегшує самопочуття.

12 грудня, 2024
saybeautyk
12 грудня, 2024