Mermade Supershine гель глітер для обличчя й тіла
Яскравий сяючий акцент, для тих хто не боїться експериментів
Я хоч і креативна, але поки до глітеру не доросла моя фантазія і тим паче навички мейкапу чи навіть гриму . Але це не заважає мені насолоджуватися всім різнобарв'ям продукту, його блиском, кольором і тим, який потенціал в собі він несе.
Почнемо з текстури: вона тут майже класична для глітерів, на клейкій основі з мінімальним додаванням кольору. Основний відтінок ми от римуємо саме з блискіток, яких доречі в продукті багато. Вона мають однаковий розмір і в основній массі мають яскравий рожевий відтінок. Вони доволі великі, через що мені і страшно наносити їх на очі, але є бажання спробувати на волосся, бо така "щільність" , може бути гарним доповненням для коїсь зачіски.
Як на мене такий продукт буде більш актуальним для дітей, бо вони неймовірно яскраві і сяючі і стануть цікавим доповненням, на теж святкування нового року у школі.
Самі компоненти не дратують шкіру, не дряпають і не викликають алергії. Демакіяж доволі простий. Доречі після нанесення, потрібно не так багато що б продукт застив і намертво тримався протягом кількох годин. Авжеж для більш яскраво ефекту треба наносити більш щільно, але бачила у дівчат цікаві варіанти з імітацією ластовиння, що в принципі виглядає доволі цікаво. А для себе - я поки не придумала куди його наносити.
Коментарі (0)