Ta_nyaaaaaaa

Ідеальна масажна щітка для голови знайдена

Я вважала, що моя попередня масажна щітка доволі непогана, однак після того, як спробувала цю від Joko Blend, зрозуміла, що усім іншим до ідеалу далеко, бо от нарешті він у мене.

Щітки використовую для масажу. І саме з початку такого застосування помітила масажної щітки, що збільшилась кількість волосків, загалом стало менше випадати волосся, значно пришвидшився ріст, покращився стан волосся, а прикореневий обʼєм постійний, аж до дня миття.

▫️ масажу голови

▫️під час миття голови

▫️ для нанесення маски

Масажую шкіру голови зазвичай перед миттям або за день до цього - протягом 5-10 хвилин. Відчувається тепло, прищ та крові до волосяних цибулин.

Щітка супер-мʼяка, не травмує шкіру голови, така приємна у використанні.

Під час миття голови за допомогою щітки мені вдається краще вспінити шампунь і краще промити власне шкіру. Також використовую при нанесенні пілінгів, що покращує проникнення компонентів у шкіру голови, тому засоби працюють ще ефективніше.

Маску також розподіляю цією щіткою: як по довжині, так і на шкірі (таких масок маю багато). Завдяки цьому маска емульгується з водою, активується і краще проникає у волосся, бо РІВНОМІРНО розподіляється такою щіткою.

Запакована вона була у картонну коробку компактного розміру. Інструкцію з використання, склад та інші відомості на пакуванні, як зазвичай.

Щітка виготовлена з матового чорного силікону, приємна, гладка на дотик і відчутна за вагою у руках.

На ручці присутня «петля», тому її можна десь підвісити у зручному місці або ж притримувати за неї. Ручка, до речі, теж зручна і знаходиться у правильному місці на основі щітки, тому вона максимально приємно, вдало лежить у долонях.

Зубчики мʼякі, на кінцях абсолютно не гострі, доволі гнучкі.

Якщо порівнювати щітку, яку давно маю від Cosmo Shop, то це небо і земля, де небом є Joko Blend, бо вона, хоч і важча, проте значно зручніша у використанні, а її якість відчувається з перших секунд використання.

Користуватися нею одне задоволення. Якщо потрібна якісна масажна щітка, яка довго прослужить, то точно варто обирати Joko Blend. Це я стверджую після порівняння з попередньою щіткою. Матеріал, мʼякість і зручність - ось їх основні відмінності, які роблять рутину догляду за волоссям ще приємнішою 🥰

Зараз на неї ціна ще приємніша, тому зверніть увагу)

12 грудня, 2024
Ta_nyaaaaaaa
12 грудня, 2024