Аніта

Класичний засіб для душу від бренду Dove

Класичний засіб для душу від бренду Dove

Про мою любов до засобів для душу знають напевно всі. Я вже неодноразово писала про те, що в мене немає улюбленого засобу і тому я постійно купую щось нове. Всі ми знайомі з продукцією Dove, а з засобами для душу тим паче. Був шалений період, коли майже всі купляли їх засоби. Лінійка ароматів велика і частенько бренд балував новинками. На постійній основі я користуюся шампунем цього бренду, а ось засоби для душу багато років не купляла.
Як ви всі зрозуміли - ностальгія мене змусила придбати засіб для душу. Обрала я крем-гель для душу "Зволожувальний догляд". На зимовий період вважаю, що це чудовий варіант.

Обрала я маленький об'єм 250 мл. Флакончик класичний, з лаконічно-загостреним носиком. Дизайн у стилі бренду, в білому кольорі. Отвір зручний, можна дозувати засіб.

Консистенція мене здивувала. Я очікувала щось кремове, але гель виявився звичайним, напівпрозорим. Він не розтікається по руці, дуже щільна текстура. Піна виходить ніжною, шовковистою та пишною.

Аромат приємний, косметичний. Нагадує крем з ледь вловимою легкою, солодкою ноткою квітів. Він невагомий, на тілі не залишається.

Він не сушить шкіру, а дуже делікатно та м'яко її очищає. З ним немає відчуття очищення до скрипу, навпаки, шкіра м'яка та гладка. Після душу шкіра не зневоднена, цілком можна обійтися і без зволожуючого крему, але мені з моєю сухою шкірою все ж таки не вистачає зволоження. Крем-гель живить шкіру. Вона стає м'якою, приємною на дотик. Гель після змивання не залишає на шкірі маслянисту плівку. Він чудово підходить для щоденного використання, аромат ненав'язливий швидко не набридне.

13 грудня, 2024
Аніта
13 грудня, 2024