ksnklb

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Почну з того, що свій б'юті план, який я писала на початку року у клубі я бачила цілий рік під своїми дописами, коли відповідала на коментарі, тому шансу забути про нього я не мала! Дякую, MUC, кращої мотивації не придумати 🤭
Тому так, пройдусь власне по цьому списку))
Спочатку напишу те, що вийшло:
1. Нарешті я залишила свої брови у спокої і зрозуміла, що хочу їх відростити до натуральної форми. Замість олівців у мене тепер хна та тінт від Zola, а вкладають ніколи прозорим гелем Anastasia Beverly Hills, яким, до-речі, вкладені фото на цьому фото: https://club.makeup.com.ua/post/57022/
2. На початку року я писала, що почала займатись йогою і хочу продовжувати робити це, ну що ж.. так воно і сталось 🥰. Звісно, бувають дні, коли не знаходжу на це часу чи сил, і це нормально 🤷🏻‍♀️.
3. Я хотіла прибрати маленькі шрами на шкірі від прищів, і бачу, що зараз вони просто мінімальні, тому вважаю, що цей пункт я виконала.
4. Був пункт про креми? Ех, пошуки кремів завжди забирали у мене багато часу, та цього року я мала кремчики з комфортними текстурами і вже забула, що раніше це було проблемою.
5. На початку року я дуже хотіла перейти на догляд від українських виробників, і у певному сенсі це так і сталось) звісно, зараз я маю багато баночок, мініатюром під різні потреби своєї шкіри, та багато з них саме українського виробництва.
6. Так-так-так, цього року я познайомилась з мультитаскером від українського бренду Unico, завдяки Oli Seagull❤️. Доволі зручний формат, додаю посилання на допис про нього: https://club.makeup.com.ua/post/34416/
А тепер про те, що не вдалось:
1. Я хотіла відростити ще волосся? Ну що ж, цю ідею довелось облишити цього спекотного літа) не змогла ходити з довгим волоссям і часто підстригала кінчики, скорочувала довжину, задля власного комфорту.
2. А ще я хотіла покращити навички у макіяжі... ех, зараз я б посміялась в обличчя минулорічної Оксани 🤭, бо давно вже не робила макіяжів)
3. Зайнятись бігом не вийшло бо 👇🏻
4. Так, я писала, що хочу покращити стан здоров'я, і все стало кращим, та нажаль, ще треба над цим працювати 🤷🏻‍♀️ . Нажаль, захворіти можна швидко, а відновлювати організм потрібно довго.
5. Минулого року я хотіла знаходити більше часу на масочки, ну трішки тут не вийшло 🤷🏻‍♀️. Не розумію, чому час зникає, наче пісок між пальцями 🥺.
Ну а ще...
Я хотіла покращити якість своїх дописів та краще описувати аромати.. не знаю куди це віднести та як оцінювати... ну що ж, сподіваюсь, що мої дописи все все ще корисні 😉.
Ну і як висновок, мені здається, що той план я писала вчора, а вже минув майже рік 😳 звісно, багато чого за цей час змінилось, і це нормально 🤷🏻‍♀️, ми ж живі люди, нам властиво помилятись, кардинально змінюватись та розвиватись.
Усім дякую за увагу та бажаю мирного вечора ❤️.
P.s. Додала навіть фото, що зроблено на тому ж місці, що і у день, коли складала список) до-речі, на губах Black honey: https://club.makeup.com.ua/post/58081/

12 грудня, 2024
ksnklb
12 грудня, 2024