Nastya Nll

Не вірила у зміцнення нігтів таким чином

Це вже друга пляшечка, попередня від Eveline була прозора, забігла в магазин повторити, але не було в наявності. Взяла цей варіант і сподобався мені не менше ніж попередній. Eveline Cosmetics Nail Therapy Total Action створив чудо з моїми нігтями.

Минулої зими нігті були дуже ламкі, почали слоїтись. Я придбала засіб для нігтів від Eveline, просто щоб привести їх у хоч якийсь вигляд. Ніколи раніше вони ще так не ламались. Я зовсім не вірила, але через місяць я була в шоці. Нігті повністю відновились, почали рости, не ламаються, а ще, у мене була нігтьова пластина з ямками після покриття майстром (більше я не хочу цих покриттів і їхніх страшних пилок), так от ці ями зникли, я була шокована. Співпадінь бути не може, тому що ямки зʼявились у 2018 році і з тих пір були при мені постійно, і ось зникли.

Крім того, засіб гарно виглядає на нігтях і на диво, дуже міцно тримається. Роблю нове покриття щотижня, ураховуючи усю хатню роботу це супер класний результат.

У використанні усе зручно, чудовий пензлик. Швидко сохне, мені достатньо одного шару. Аромат як у звичайного лаку. В пляшечці не засихає, попередню викинула, тому що використала майже повністю.

Дуже хотіла розповісти про цей засіб, може він ще комусь допоможе.

12 грудня, 2024
Nastya Nll
12 грудня, 2024