Сироватка Piel Cosmetics Hair Care Macadamia Restore Serum
Про засіб з неймовірним ароматом та хорошими властивостями
Я завжди мріяла про довге, блискуче волосся, але посічені кінчики та сухість не давали мені спокою. Усі блондинки мене зрозуміють. Не так давно я відрізала значну частину пошкодженої довжини і націлена до весни відростити здорові коси. У цьому мені допомагає сироватка відновлювальна для кінчиків волосся Piel Cosmetics Hair Care Macadamia Restore Serum
Мені до вподоби склад цієї сироватки, багатий на натуральні олії, зокрема арганову та олію макадамії. Ці масла відомі своїми відновлювальними властивостями і здатністю глибоко зволожувати волосся. Крім того, сироватка містить вітамін Е, який захищає волосся від пошкоджень і надає йому здорового блиску.
Консистенція цієї сироватки на перший погляд нагадує рідкий мед! Проте на дотик сироватка дуже приємна, має текстуру сухої олії. Не склеює пасма та не робить їх візуально жирними.
Окремо хочу відзначити аромат сироватки! Так пахнуть іриси, які саджала моя бабуся на дачі. Запах просто розкішний: після нанесення, сироватки я не перестаю нюхати своє волосся. До речі, цей квітковий аромат тримається дуже довго, хоч і близько до голови. Іноді навіть на другий день після використання чую його, коли вітер ганяє пасма навколо обличчя.
Результат використання мені також сподобався. Волосся стало помітно м'якшим, більш блискучим і слухняним. Сироватка Piel Cosmetics Hair Care Macadamia Restore Serum не провокує злипання кінчиків та вміру обтяжує волосся, забираючи пухнастість.
Зазвичай, я наношу 2 помпи сироватки на сухе волосся після миття та укладки, особливу увагу приділяючи кінчикам. Також наношу буквально одну помпу раз у 2-3 дні перед сном, залітаючи після цього волосся в косу. Це дозволяє вберегти його від механічного пошкодження об подушку.
Сироватка Piel Cosmetics Macadamia Restore Serum мені однозначно сподобалася. Якщо ви шукаєте ефективний засіб для догляду за волоссям, я щиро рекомендую вам спробувати цю сироватку.
Коментарі (0)