Гель для інтимної гігієни з іонами срібла Joko Blend
Про важливе для жіночого здоров’я. Гель з прекрасним складом, делікатним, але ефективним очищенням і приємним ароматом
Якісна та ретельна інтимна гігієна – це основа основ жіночого здоров’я! А, зважаючи на чутливість та вразливість інтимних зон, засіб для очищення вказаних ділянок тіла має бути максимально безпечним та делікатним. Саме таким є Гель для інтимної гігієни з іонами срібла Joko Blend, про який більш детально розповім далі по тексту.
Оформлення/дизайн
Гель розфасований у якісний прозорий пластиковий флакон циліндричної форми. Дизайн флакону дуже милий, жіночний, витриманий у ніжних рожевих тонах.
Флакон обладнаний помповим дозатором, що дуже зручно і гігієнічно. Дозатор працює добре, не заїдає, засіб не «випльовує», від одного натиску на нього подає якраз оптимальну кількість продукту. Має два положення, що дуже зручно при необхідності брати засіб із собою в дорогу.
Об’єм гелю – 200 мл.
Характеристика властивостей
Склад гелю чудовий! Його основу складають м’які ПАР, які вирізняються делікатністю впливу на шкіру та не спричиняють сухості чи подразнень. До того ж, до складу гелю входить велика кількість зволожувальних, антибактеріальних та заспокійливих компонентів, основними серед яких є:
· іони срібла – мають антибактеріальні властивості. Усувають роздратування і запальні процеси, перешкоджають їх появі в майбутньому;
· екстракт троянди, ефірні олії іланг-ілангу і пальмарози – делікатно доглядають за шкірою інтимної зони, роблять її більш ніжною;
· олія кокоса – зволожує, живить і захищає шкіру, залишаючи її м'якою та гладенькою.
Що не менш важливо, до складу гелю не входять такі шкідливі речовини, як сульфати, парабени і барвники.
Консистенція засобу гелева, середньої густини.
Текстура однорідна.
Колір – прозорий.
Запах – дуже приємний, надзвичайно легенький і ніжний, делікатний, з квітковими нотами. Відчувається тільки під час використання, на шкірі не залишається.
Піниться гель добре, але піна утворюється не обільна (як після класичних сульфатних засобів), а дуже ніжна й делікатна, повітряна.
Змивається легко і швидко, не залишаючи відчуття мильності чи непромитості.
Використання, результат, враження від Гелю для інтимної гігієни з іонами срібла Joko Blend
Використовую гель за його прямим призначенням – для очищення інтимних ділянок тіла, зазвичай, двічі на добу, за потреби – частіше)
Гель гарно піниться, для одного використання мені вистачає його кількості від двох натисків на дозатор. Піна утворюється дуже делікатна, повітряна. Змивається гель легко та швидко, не залишаючи на тілі відчуття мильності чи плівки.
Гель прекрасно очищує інтимні зони, дарує відчуття чистоти, свіжості та комфорту. Під час використання – не пече. Після використання – не провокує сухості чи будь-якого іншого дискомфорту. На протязі цілого дня зберігається відчуття чистоти і комфорту.
А ще, гель має антибактеріальні властивості, тому відіграє немало важливу роль в попередженні виникнення бактеріальних чи грибкових інфекцій та нейтральний ph, тому не порушує природну мікрофлору і кислотно-лужний баланс інтимних зон.
Алергії, подразнення чи будь-яких інших неприємних реакцій гель у мене не викликав.
🌸Підсумки
Гель для інтимної гігієни з іонами срібла Joko Blend – чудовий базовий засіб для щоденної інтимної гігієни! Прекрасні очищувальні властивості, гарний та безпечний склад, приємний аромат і текстура, делікатне відношення до інтимних ділянок тіла без спричинення сухості, печіння чи подразнень. Я залишилась ним дуже задоволеною, тож рекомендую!
Коментарі (0)