Yana Osyka

MAKE UP FOR EVER Mini Artist Color Pencils 608, 100, 104, 600, 606

MAKE UP FOR EVER Mini Artist Color Pencils  608, 100, 104, 600, 606

Тут ми отримуємо 5 олівців в міні-форматі. Кольори універсальні та підійдуть до будь-яких макіяжів. Також великим плюсом є, що їх можна використовувати як на губах, так і на очах.

100 Whatever Black - стандартний чорний. На слизовій тримається нормально, але не залізобетонно. Сподобався у якості акуратної стрілки на очах. Гарно тягнеться і дає яскравих чорний пігмент.

608 Limitless Brown - коричневий з тепло-багряним підтоном, я очікувала більш нейтрального відтінку. В слизовій дуже погано тримається, ще й чешеться око. Мабуть, це алергія на якийсь компонент, через хвилин 5 все проходить. Пробувала ним малювати стрілки, буксує і на голій шкірі, і на тінях. Можу використовувати тільки як контур губ для темних помад. Абсолютно провальний олівець.

104 All Around White - просто білий, але не надто насичений. На внутрішній слизовій тримається нормально, але білий колір там ношу не часто. Пробувала малювати графіку - біда, він надто блідий і не твердий для таких дій.

Перш за все я шукала олівці для слизової. Зі своєю задачею вони справляються, аби коричневий очі не чесав, взагалі було б супер.

За формулою в міру м'які, кремові. На жаль, не самофіксуються. Коли малюєте стрілки - обов'язково закріплюйте тінями.

Якщо ви фанат розтушованих стрілок - візьміть 100 Whatever Black. Два інших відтінки не дадуть вам гарного результату.

606 Wherever Walnut - дубль мого улюбленого олівця для губ, огляд тут https://club.makeup.com.ua/post/47835/

600 Anywhere Caffeine - тепла версію нюду, нагадує карамель.

Нарікань не маю. Неймовірна, комфортна формула. Підходять і для стандартного контуру і для ефекту амбре. Якщо дуже хочеться, можна заповнити ними всю поверхню губ, абсолютно не сушать і не стягують вуста.

Висновок такий:

• Коричневий колір розчарував, надто теплий, робить ефект заплаканих очей, ще й кілька сльозинок потече.
  • Чорний чудовий, для легких стрілок, та і на слизову для смокі підійде.
  • З білим кольором складніше, за формулою він такий же як і чорний, але колір погано переноситься на повіко. Білі стрілки ви не намалюєте. Найкраще пасує до творчих макіяжів зі світлою слизовою. Також використовувала як підложку під пастельні кольори. Не дуже сподобалось, бо олівець дає зайву текстуру на повіках.
  • Стосовно 606 Wherever Walnut і 600 Anywhere Caffeine - просто ідеальні олівці для губ як за формулою, так і за кольорами. Нічого додати, якщо є можливість, дуже раджу спробувати.

Загалом набір нормальний, щоб протестувати олівці від Make Up For Ever. Але я не задоволена ним на 100%. Шукатиму далі свій ідеальний коричневий колір для слизової.

12 грудня, 2024
Yana Osyka
12 грудня, 2024