Jo Malone London Vitamin Е Lip Conditioner
Не тільки одеколонами єдиний✨
Чомусь я думала, що моє знайомство з Jo Malone буде саме з аромату, як бачите я помилялася. Jo Malone випустили два варіанти догляду за губами, бальзам в баночці "English Mint & Ginger" дуже естетичний та кондиціонер. Сьогодні поговоримо про кондиціонер для губ з вітаміном Е.
Виглядає він максимально стильно, стримано і естетично, одним словом в їхньому стилі. Красивий варіант для сумочки. Плюс об’єм 15ml., не може не радувати. Тюбик упакований у картонну коробочку, на якій вказана вся потрібна інформація.
Кондиціонер приємного медового кольору, на губах виглядає прозорим. Досить легкий, без активного блиску і абсолютно не липкий.
На жаль він немає майже віддушки, відчувається тільки аромат воску з апельсинової шкірки, медовість і трішки, що мені взагалі не сподобалось тонка пластикова нота. Чесно очікувала я іншого.
У його складі вітамін Е. Зволожує і живить губи, захищає їх від повторних потріскування і заспокоює. Ефекту «вау» я не відчула, як SOS-засіб, теж не варіант. Досить звичайний, як для ніші. Єдине візуально губи виглядають більш розгладженими і доглянутими.
Склад: Petrolatum, Hydrogenated Polyisobutene, Tridecyl Trimellitate, Polydecene, Tocopheryl Acetate, Microcrystalline Wax\Cera Microcristallina\Cire Microcristalline, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Wax, Lecithin, Polyethylene, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Barium Sulfate, Caprylyl Glycol, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Alumina, Hexylene Glycol, Menthol, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Mica, Yellow 5 Lake (Ci 19140), Yellow 6 Lake (Ci 15985).
На першому місці тут вазелін, хто користувався відразу зрозуміє його текстуру. В складі взагалі нічого особливого немає, навпаки навіть досить багато консервантів і регуляторів. Хоч є ментол, по відчуттях його тут немає.
Коли я перший раз побачила його колір, думала напевно дуже багато олій в складі, реальність два барвники.
Чесно неоднозначні враження, бо Hurraw! який в дев’ять разів дешевше, мені подобається набагато більше і дійсно захищає від холоду.
🖤
Коментарі (0)