Євгенія 👩

Розпаковка пакуночка)

Розпаковка пакуночка)

Всім привіт✌️

Тиждень своїх приємних, святкових розпаковок хочу завершити пакуночком від українського, молодого та дуже еститичного бренду Dott🖤.

Бренд стрімко потрапив у стрічку makeup club та підкорив всіх своїм шоколадним пудінгом для губ, який і мене не залишив байдужою🍫.

Тому, я дуже тішуся, що в мене з'явилася можливість познайомитися з продукцією бренду трохи ближче).

У пакуночку на мене чекало 2 дуже естетичних та стильних продукти. Я думаю, що ви вже всі звернули увагу на стильовий та дуже привабливий дизайн баночок від Dott).

  • Пунш для губ Dott Lip Punсh Essential Care - це новий продукт бренду, який спрямований на зволоження, пом'якшення та відновлення шкіри губ. Це бальзам та маска одночасно). Виглядає він дуже привабливо і я навіть сказала б, що смачно. Пунш ароматний, мені пахне свіжими ягодами, в які додали вершки. Аромат ніжний, не дуже насичений, натуральний, без будь-яких хімічних нот. Звичайно, що я вже його спробувала, дуже цікавий у використанні, мені більше нагадав олійку для губ, ніж класичний бальзам). Поки отримала тільки приємні враження, але ще потестую і напишу про цього красеня більш детальніший допис😉.
  • Пробничок парфумованого лосьйону для тіла Dott Hypnotic Vibe - це вже не новинка, спираючись на сайту бренду - це хіт продажів). Навіть пробник у бренда зроблений дуже стильно і плюс його в тому, що він оснащений кришкою, тобто не треба закривати пакет прищіпкою, як я це робила раніше). Лосьйон має дуже ніжну, легку текстуру, швидко вбирається, без липкості та жирності. Має чудовий, насичений, квітково-фруктовий аромат із пудровою ноткою. Запах дуже смачний, елегантний та стійкий. Так як пакетик маленький, то використовувала його в якості крему для рук, дає гарне, базове зволоження та пом'якшення. Докладніше про свої враження розповім в окремому дописі).

Перше знайомство з брендом викликало у мене лише позитивні емоції, це стосується як продукції, так і комунікації🖤.

Я трохи пошерстила по сайту та соц.мережам бренду 🤣 і хочу поділитися з вами цікавинками про бренд:

  • Dott - це молодий бренд, який почав свою діяліність під час війни. Я неодноразово писала, що мене захоплюють українські бренди, які у сьогоднішніх реаліях продовжують працювати, роблять щось новеньке та розвиваються. Це 100% заслуговує на повагу та захоплення.
  • Dott - це соціально відповідальний бренд. Вони допомагають маленьким хвостикам та співпрацюють з благодійною організацією UAanimals. На сайті бренду навіть є спеціальна акція присвячена допомозі пухнастикам. Завжди звертаю увагу на соціальну місію бренду, тому що моя дипломна робота в універі була саме про соціальну відповідальність бізнесу🤣. Тоді, у 2018 році ніхто серйозно не сприйняв мої думки про важливість цього аспекту, але у 2024 році моя робота вже заграла новими фарбами).
  • Бренд міг би назватися "Topic", але в останній момент він все ж таки став Dott). Dott - це крапка, але зі слів співвласниці бренду - це не закінченная чогось старого, а початок чогось нового).

Ну все, мій коротенький екскурс-знайомство із брендом Dott закінчився). Буду й далі знайомитися з продуктами, а потім поділюся своїми враженнями😉.

Дякую за увагу💕