Ya Yana

Золоті блискітки на губах — новий тренд

Косметика Clinique — це однозначно любов, від паковання до вмісту. З нею можна не боятися алергій та відчувати повний комфорт протягом усього дня.

Формула продукту особлива тим, що містить праймер. Через це нанесення буде рівномірним та плавним, навіть без попередньої підготовки.

Помада дуже приємна на губах, не липка, не обтяжлива і не надто жирна.

Самі блискітки дуже дрібні, тому вони створюють таке перламутрове сяйво, а не сам блиск.

Не знаю, чи це стосується тільки мого 02 відтінку, але я помітила, як по різному він виглядає при різному світлі. Від персика до пильної троянди. Це дуже цікаво, до того ж якщо дивитися на саму помаду в стіку, там вона більш бордова👀 це відчувається як магія))

Обожнюю кремові помади за те, що їх можна носити без підложки з бальзама чи олії. Ця зовсім не сушить губи і підтримує їх зволоженими.

Помітила туш на фото? На неї також маю огляд. Він тут 👉 https://club.makeup.com.ua/post/55794/

З радістю спробую інші відтінки цієї помади, здається в палітрі є менш сяючі. І точно спробую заміксувати її з різними олівцями, можливо так її тон буде більш сталим.

12 грудня, 2024
Ya Yana
12 грудня, 2024