АРОМАТ, ЯКИЙ ПАХНЕ ВЕСНОЮ🌸 🌸🌸
Чудовий ніжний аромат та моє чесне враження
Це парфумована вода Versace Woman, яка має дизайн флакону у стилі нульових та ніжний весінній аромат. Ну що, переглянемо ноти?
- Початкова нота: Бергамот, Жасмин, Троянда
- Нота серця: Кедр, Лотос, Малина, Слива
- Кінцева нота: Амбра, Мускус
Які ноти в ароматі чую я: спочатку я 100% чую троянду, але далі з'являється ніжна малина, ніби трошки з димком(мабуть, це завдяки сливі в піраміді), наприкінці звучання аромат просто солодкуватий(знаю, я не експерт в описі нот😂😂😂). Як на мене, аромат дуже-дуже ніжний спокійний, комфортний, затишний, підійде в офіс.
На звороті є батч-код та інша інформація, у мене особисто у формі наклейки.
Я вважаю, що цей аромат жіночий та дуже елегантний, підійде взагалі на будь-який сезон, але вейною він звучить найбільш особливо🌷 На мою думку, такий аромат має універсальну вікову категорію - підійде і дівчатам, і дівчинам, і жінкам, і бабусям. Щодо стійкості - вона середня, десь 6-7 годин, так як аромат не кричить про себе, а ніжно говорить🗣💋.
Також я припускаю, що цей аромат буде гарним вибором для подарунка (якщо людина не дуже вибаглива в ароматах і лояльно себе поводить). Мені цей аромат подарували і я ним дуже задоволена, флакон запав у саме серденько❤️🔥❤️🔥❤️🔥
АЛЕ усі ми люди, усі маємо різні смаки та вподобання, тому перед покупкою рекомендую тестувати аромат, бо він вам може не сподобатись🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Чи пробували ви цей аромат, чи сподобався він вам?
P.S. Красуні, дякую за ваші лайки, бо це - моя мотивація💖💖💖
Коментарі (0)