Vikulyk

Те, що завжди в мене є) Лубрикант Love Is S.. від In.Tumno

Інтимне життя дуже важливе в стосунках, часто в жінки може пропасти бажання, вона може закритись, відчувши дискомфорт під час статевого акту і це зрозуміло і сумно одночасно. Тому використання лубрикантів значно покращує цю сферу відносин, адже робить процес приємнішим і комфортнішим.

Звичайно чоловіки теж можуть відчути дискомфот і у вигляді натирання, тож такий засіб потрібно для двох. Взагалі партнерські відносини і турбота-то є дуже класно, тож бережіть один одного.

Зараз в мене дві новинки з серії Love is s.... і сьогодні розповім про смак "піна колада".

Загальні характеристики:

• Дуже милий дизайн, навіть подарувати подрузі на дівич вечір-класна ідея. В мене раніше були продукти від бренду In. Tumno і я помітила, що якість упакування класна, адже баночки зберігаються в хорошому вигляді.
  • Смак і аромат коктейлю "піна колада". Солодкий, фруктовий: ананас і кокос. Присмак його злегка відчувається.
  • Прозорий відтінок, середньої густини текстура.
  • Легко вичавлюється з тюбика.
  • Має на 99% натуральний склад.
  • Підходить для класичного і орального сексу.

Для чого потрібен?

• Для зменшення неприємних чи навіть больових відчуттів, за рахунок зменшення сухості.
  • Потрібний для захисту жіночої мікрофлори. Також якісні складники захищають і зволожують слизову.
  • Склад в оральних лубрикантах призначений для захисту шкіри обличчя і губ від натирання.

Які враження я отримала?

• Легке і довготривале кользіння, довший час його можна не поновлювати, але тут кому як зручно, якщо ви любите велику кількість, то чому б і ні.
  • Не липкий, сповна приємний.
  • Не викликає ніяких побічних ефектів, навпаки процес проходить тільки з більшим задоволенням в усіх планах.

Висновок. Чудовий лубрикант, який добре виконує свої функціі і вносить різноманіття в інтимне життя. Я вважаю, що така річ потрібна кожній людині, що має статеве життя, адже лубрикант тільки прикрасить його.

Зовсім скоро розповім ще про інший смак 😊

13 грудня, 2024
Vikulyk
13 грудня, 2024