Nastina

Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara

Ніколи не мала косметики від Буржуа і знайомство розпочала саме з туші. Бренд має величезний вибір класичних та твіст (у них можна скоригувати довжину щіточки). Зовсім нещодавно у подарунок я отримала туш Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara.

Відтінок 001, чорна, щіточка має цікаву форму, з вигином, ніби ложечка. Чесно зізнаюся, я рідко користуюся такими вузенькими, а з вигином у мене вперше. Тому не зразу приловчилася, та все ж вийшло досить гарно. Туш дуже насичена за кольором і добре припідняла погляд.

Коли розпишеться, трішки підсохне, буде наноситися більш жирним шаром, але і зараз мені було комфортно з нею працювати. Нижче можете побачити фото макіяжу очей саме з цією тушшю Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara.

Прикрий факт, що не дає плюсиків продукту, але як є. Можливо, щоб все ж продовжувати використання цієї туші, я перестану фарбувати нижній ряд вій. Це має допомогти ситуації, адже в нанесені та об'ємі туш мені сподобалася. Єдиний мінус - через 7-8 годин маєте щось подібне до кіл панди 🐼

А так, рада нарешті почати знайомство з брендом Буржуа, про який я так багато чула відгуків, і гарних і не дуже. Дякую Мейкап Клуб за довіру та надану можливість користуватися та тестувати нові продукти.

Вітаю редакцію спільноти MakeUp Club 💄 та усіх читачів з прийдешнім 2025 роком. Нехай в Новому році збудуться усі наші бажання!

30 грудня, 2024
Nastina
30 грудня, 2024