Мій чес ний відгук про гель для душу від бренду BOTANIOTEKA
Смородина та ваніль нагадають вам про літні барви та свіжі ягоди прямо з куща
Вітаю усіх, сьогодні розповім вам про крутезний гель для душу від бренду BOTANIOTEKA: Смородина та ваніль. Його та ще практично всю лінійку по догляду за тілом мені прислав MakeUp Club💄 в подарунок за участь у конкурсі цієї осені. І ось мало-помалу я підходжу до використання цих продуктів у своїй б'юті рутині.
Упаковка виконана гарно🎀, стиль бренду мені до душі, адже всі картинки досить деталізовані та у приглушених тонах. Даний гель для душу об'ємом 250 мл і розлитий по прозорим пляшечкам з тематичною етикеткою. Гель прозорий, фіолетового кольору, дуууже густий і навіть спершу важкувато випорскується з дозатора. Відкидна кришка зручна, з білого щільного пластику.
Ну і тепер про сам гель: я зазвичай користуюся ще і відлущувальною рукавичкою чи губкою. І з цим гелем така ж історія: наношу достатню кількість на рукавичку і добре розмилюю. Піниться дуже добре і аромат буквально заповнює ванну кімнату, а от на тілі зовсім не залишається, як і більшість засобів з категорії. Пахне цей гель для душу спершу яскравою ягодою чорної смородини🫐, а вже трішечки пізніше доповнюється ніжною солодкуватою ваніллю. Не хімозний, приємний аромат косметики✨
Я була дуже рада виграшу, і вдвічі рада користуватися такими гарними косметичними продуктами українських брендів. Рада бачити в продажі такі вдалі новинки!
Коментарі (0)