Малиновий скраб від Beauty Derm!
Вже не перша упаковка маски-скрабу, ділюся враженнями!
Маска-скраб для обличчя "Pink Raspberry", саме вона буде темою сьогоднішнього посту. Частенько бренд кладе її в подарунок за замовлення будь-якого свого продукту. Вже неодноразово її отримувала і зараз не оминула можливість скористатися приємним малиновим скрабиком.
Консистенція у нього гелева, практично прозорий скраб з досить крупними скрабуючими частинками. Але великий плюс у тому, що вони без загострених країв і досить м'яко відлущують шкіру. Маска також має дуже приємний аромат малини🍧, але він не надто хімозний, тож відчувається помірно.
Наношу на все обличчям середнім шаром і залишаю на 10-15 хвилин. Іноді перетримую і виходить аж 20 хвилин, в такому випадку маска вже і засихає на обличчі, що не бажано. Потім змиваю, це займає певний час, адже гелеву маску важкувато змивати + ще й скрабуючими часточками треба трішки промасажувати і добре змити.
Зазвичай, результатом я задоволена. Адже шкіра має більш свіжий вигляд та дуже приємна дотик, гладенька і чиста. Через пару днів маску можна зробити знову. Одного пакетика мені вистачає на 2 рази, іноді наношу все за один раз, але частіше мені виходить якраз на два застосування. Оскільки я зараз маю два саше, то мені має вистачити на 3-4 рази і я цьому дуже рада✨
Зручно, що ще є великий тюбик маски, який купувати вигідніше і вистачить на 6-7 застосувань точно, тому можна буде повторити покупку, але вже в іншому об'ємі. Раджу спробувати цю маску тим, кому варіанти з абрикосовою кісточкою надто абразивні. Тут же маємо лише 2 ступінь по силі відлущення і дійсно маска м'якша.
10/10
Коментарі (0)