Hrystja__

Цей гель зробить брови ідеальними

В мене від природи дуже неслухняні брови. Вони жорсткі і важко піддаються вкладанню. А декілтка років тому взагалі половина волосинок випала...і вигляд в них не найкращий.

Недавно мені вдалося відновити ріст брів, але я, все рівно, використовую олівець...бо вигляд ще не настільки прекрасний.

Тому фіксувальний гель для брів- це для мене маст-хев, без якого не обходиться жоден макіяж.

Тут основним завданням стає підібрати класний гель, який буде ефективним. Тому я й вирішила спробувати таку відносно недавню новинку від Joko blend. В мене є багато доглядової косметики цього бренду, і, практично від усього я в захваті.

І це був правильний вибір обрати саме такий гель.

Тут мега зручна щіточка, яка ідеально прочісує і профарбовує волоски. Навіть найбільш жорсткіші і неслухняні вкладаються ідеально.

Гель в складі має кератин і рицинову олію, які доглядають за волосинками і роблять їх мʼякими.

А ще тут дуже класний парфумований запах... я досі не можу згадати, що він мені нагадує.

Гель тримає брови цілий день в такому стані, в якому його зафіксували. Він не тече і не пливе. Мені дуже сподобалась, що він не сильно мокрий і не утворює грудочок. На бровах виглядає дуже природньо і не помітно.

І він не залишає жодних білих слідів...якщо, звісно, його брати в міру, а не мастити по декілька разів.

А ще мені дуже сподобався сам тюбик...він виглядає мінімалістично, але, при цьому, дуже стильно.

Так мої брови виглядають ввечері.

Гель справився з завданням фіксації на відмінно.

Висновок: це досить класний гель для брів за доступною ціною. Мене він порадував ефективністю повністю виправдав мої очікування.

13 грудня, 2024
Hrystja__
13 грудня, 2024