Vik_Sem

Hillary | Бюджетне маля з класним ефектом.

Hillary |  Бюджетне маля з класним ефектом.

Сироватки від бренду Hillary моїй шкірі подобаються і підходять.

Сьогодні ж йтиметься про флакончик з ніциамідом і цинком.

Мультисироватка для обличчя Hillary Multi Niacinamid Serum

Що обіцяє виробник:

• повноцінний комплексний догляд;
  • зробити шкіру здоровою, пружною та сяйнистою;
  • відновити захисний бар’єр;
  • захист підермісу від впливу фотопошкоджень і забруднень міського середовища;
  • відновити гідробаланс завдяки низькомолекулярній гіалуроновій кислоті;
  • заспокоїти подразнену та пошкоджену шкіру;

Спосіб застосування:

Наносити на очищену зволожену шкіру по 1-2 краплі, розподілити по косметичних лініях обличчя, окрім зони навколо очей.

Hillary |  Бюджетне маля з класним ефектом.
  • Склад:

Deionized Water, Propylene Glycol, Niacinamide, Panthenol, Methylsulfonylmethane, Zinc PСА, Butylene Glycol, Enantia Chlorantha Extract, Oeanolic Acid Sodium Hyaluronate, Cognac Mannan, Glycyrrhiza Glabra (licorice) Root Extract, Bidens Tripartita, Extract Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Як було зазначено вище, активно діюча речовина сироватки - 7 % ніацинамід - він же вітамін В3. І у нього досить великий спектр дії: від себорегулювання та покращення тону шкіри до омолодження. Ну і також у складі є цинк – відомий протизапальний компонент.

На мій погляд, ця сироватка має антиоксидантні властивості і спрямована на зволоження шкіри. Склад досить простий і не містить зайвих компонентів, що мене влаштовує.

• Ніацинамід запобігає фотоушкодженню, зменшує симптоми розацеа, періорального дерматиту, атопії та висипу вугрів. Знижує ТЕПВ, покращує бар'єрну функцію шкіри, збільшує синтез церамідів, зменшує гіперпігментацію, пожовтіння та червоні плями. Вирівнює рельєф шкіри, звужує пори, збільшує синтез колагену, що зменшує зморшки.
  • Пантенол -загоює;
  • Екстракт кореня голої солодки зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри; діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри; використовується в якості антибактеріального засоба;
  • Цинк РСА фізіологічний активний себорегулюючий інгредієнт, а також для вирішення проблем жирної шкіри;
  • Коньяк маннан активно зволожує шкіру, тонізує і підтягує;
  • Екстракт причепи та мучниці захищає від негативних зовнішніх впливів, зволожує та живить шкіру;
  • Оформлення:

Незважаючи на невисоку вартість, упакована сироватка дуже гарно.

Є картонна коробочка з великою кількістю корисної інформації. Дизайн приємний та лаконічний.

Сам флакончик скляний, виготовлений з темного скла з етикетною синього кольору. Дозатором виступає піпетка, користуватися загалом зручно.

• Консистенція та колір:

У сироватки досить рідка текстура, вона більше нагадує густий тонер. Її легко розподіляти по обличчю, витрата помірна.

• Аромат:

Сироватка без аромату і нічим не пахне, що для мене швидше плюс.

• Мої враження від використання Сироватки для обличчя Hillary Multi Niacinamid Serum

Вихідні дані:

У мене дуже примхлива шкіра, на якій з легкістю з'являється пероральний дерматит та пересушується шкіра.

• Нанесення:

Я наношу сироватку на чисту шкіру відразу після вмивання (якщо сильно поспішаю) і на підготовлену тоніком шкіру.

Звичайно, після тоніка ефект мені більше подобається, тому цей етап догляду краще не пропускати.

Сироватка добре зволожує шкіру, тому що у складі є багато компонентів, на це спрямованих. У багатьох шкіра реагує на ніацинамід невеликим почервонінням, але це мене обійшло. Сироватка досить швидко вбирається в шкіру.

Так як ніацинамід - чудовий антиоксидант, то періодично я використовувала сироватку як підкладку під сонцезахисний засіб та макіяж зранку. Тут теж все добре, макіяж добре лягає на зволожену шкіру.

• У сироватки приємна консистенція, вона м'яка та легко ковзає. Липкості не залишає, швидко вбирається.
  • Не скочується, і крем на сироватці теж не скочується. Включаючи сонцезахисний.
  • Роздратування не спостерігалося. Про всяк випадок не варто використовувати з кислотами.
  • Сироватка дуже добре пом'якшує шкіру, робить її гладкою та бархатистою.
  • Лушпиння згладжуються.
  • Заспокоюється подразнення. Ну, зокрема, я беру сироватки з ніацинамідом через те, що він ідеальний при періоральному дерматиті. Мені дуже допомагає: заспокоює, усуває висип та діє у профілактичних цілях.
  • Покращує колір обличчя, зменшує почервоніння.
  • Зволожує шкіру теж дуже добре, навіть якщо зверху наносити не зволожуючий крем, то до вечора ніякого дискомфорту.
  • Сироватка ідеально мені підійшла, має ідеальний відсоток ніацинаміду і підійде всім.

Мультисироватка з ніацинамідом 7% та цинком від бренду Hillary - прекрасна робоча сироватка з оптимальною концентрацією. Крім освітлення, покращення кольору обличчя, вирівнювання рельєфу шкіри, ця сироватка пом'якшує та зволожує.

-Рекомендую-

13 грудня, 2024
Vik_Sem
13 грудня, 2024