Чистикова Дар'я

Зубна паста освіжальна з відбілювальним ефектом зі смаком ванілі та лаванди

Зубна паста освіжальна з відбілювальним ефектом зі смаком ванілі та лаванди

Зазвичай я люблю класичні м'ятно-ментолові смаки у зубних пастах. Але бренд Splash перевернув мої уявлення і просто закохав мене в свій лавандово-ванільний смак.

І сьогодні розповім про це нетривіальне комбо смаку зубної пасти — ванілі та лаванди ⬇️

Тюбик упакований у картонну коробку лавандових тонів. Дизайн приємний та привабливий, тішить око. На упаковці є вся необхідна інформація.

Після відкриття коробки — пластиковий тюбик, виконаний у тих самих тонах. Мені подобається, що є милі вітання та звернення до покупця (їх можна побачити на фото). Здається, що цей тюбик просто чекав на мене 🥹.

Кришка легко відкручується, засіб при горизонтальному положенні стійкий, тобто пасту можна ставити на кришку. Потішила наявність фольгованого контролю першого відкриття.

За текстурою паста гелеподібна, не надто щільна, має біло-прозорий колір. Смак у неї приємний, трав'янистий із нотками лаванди. Є м'ятні солодкуваті нотки, але не яскраві, смак цікавий.

З активного у складі:

🪻Hydroxyapatite (Nano) (Гідроксиапатит в наноформі) — зміцнює емаль зубів, допомагаючи відновлювати її структуру та захищати від пошкоджень.

🪻 Mentha Viridis Leaf Oil (Масло м'яти зеленої) — надає освіжаючий ефект та має антисептичні властивості, допомагаючи боротися з бактеріями в ротовій порожнині.

🪻 Lavandula Angustifolia Flower Water (Вода лаванди) — має заспокійливі та антисептичні властивості, сприяє зняттю запалень і заспокоєнню ясен.

Що важливо, паста без sls, sles, парабенів, а також без фтору чи цукру!

Враження від використання

Мені вона сподобалася: чудово освіжає та ефективно знімає зубний наліт, не сильно піниться. Після чищення зубів у роті залишається приємне відчуття свіжості, схоже на те, як після м'ятних паст, але ніжніше (це моя особиста думка).

Я не помітила жодних негативних наслідків: не було роздратування чи подразнення на яснах, навіть при частому використанні.

Паста добре чистить, і свіжості вистачає. Вона легко змивається водою і не залишає нальоту.

Щодо зазначеного відбілення сказати важко, але для кавомана зі стажем паста дає чудовий підтримуючий ефект.

Загалом ця зубна паста ефективна та цікава за смаком, братиму ще 😉

13 грудня, 2024
13 грудня, 2024