Tink | Бомбочка для ванни "Merry Xmas"
Цитрусова насолода
Спробувавши одну бомбочку для ванни від бренду Tink вже неможливо зупинитись - хочеться пробувати нові аромати.
Так після соснового аромату Let’s Party я зупинилась на цій милій лисичці з ароматом мандаринок. Власне, про неї сьогодні і піде мова)
Бомбочка велика - цілих 200 грамів, знову ж таки треба обережно відкривати саму пластикову «коробочку», бо сіль може посипатись, тому робити це требе вже безпосередньо над ванною.
Ось тут показую, як бомбочка шипить у воді - повний релакс🥰
Підфарбовує воду у ледь оранжевий колір, але він не надто насичений і не фарбує шкіру чи ванну. Єдине що треба після спускання води ополіскувати ванну, тому що я забула це зробити і соляний осад лишився на дні ванни (але він легко змився звичайною водою, без додаткових миючих засобів).
Аромат у бомбочки приємний і дуже новорічний - він цитрусовий, мені нагадує саме такі невеличкі, спілі, солодкі мандаринки 🥰
Створює святковий настрій і допомагає розслабитись після важкого дня.
Містить у складі мигдалеву олію, тож лишає на шкірі легкий олійний шар. Я просто змиваю його потім звичайною водою, після чого не наношу крем, бо шкіра почуває себе комфортно.
Ну і найважливіше - передбачення! Минуле можна подивитись тут: https://club.makeup.com.ua/post/58852/
А теперішнє звучить так: «Яскрава пригода вже чекає на тебе». ❤️
Коментарі (0)