Marc Jacobs Perfect Elixir
Враження про новинку 2024 року
Я люблю тестувати парфумерні новинки, останнійм часом на них справжній бум! І я вже зачорована багатьма ароматами, хочеться мати величезну колекцію, адже все таке заманливе.
Загалом аромат Marc Jacobs Perfect Elixir : солодкий , теплий, кремовий , обволікуючий.
Від цієї дівчачої баночки чекаєш кампотної композиції, про те-ні, це швидше сповна зрілий аромат. Глянувши піраміду, однозначно розумієш, що це такий злегка східний напрямок, адже ваніль і пачулі доволі виразні ноти в парфумерії, хоча так і вони бувають доволі різні.
Загалом, за що я люблю ваніль, так це за її багатогранність.
Цей аромат можна назвати двошаровим, як десерт трайфл.
Початок-це фрукти в сиропі, завдяки нотам меду та сливи, які огорнуті квітковим серпантинком з терпкуватого цвіту квітки апельсину.
Не зразу, але доволі швидко починає відчуватись друга хвиля: амбра, пачулі і ваніль, проте перший шар десерту трішки проник в другий і додає йому зовсім легкої свіжості цій аромакомпозиції.
Стручки ванілі припорошені пудрою, що робить аромат жіночним.
Амбра тут не колюча, вона тільки надає м‘якості солодким нотам.
Піраміда:
Початкова нота: Мед, Ревінь, Слива
Нота серця: Амбра, Апельсиновий цвіт
Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Смирна
Аромат не задушить, оскільки він не дифузний, простір ним в приміщення ви не заповните, його швидше відчуєте ви і приближені люди. На свіжому повітрі аромат шлейфить навіть із зап‘ястка.
Баночка навіть в мініатюрі виконана досить філігранно і завдяки милому бантику піднімає настрій. Всі вирізьблення чіткі і такі оригінальні, я милуюсь, дивлячись на деталі.
Стійкість: 3 години на шкірі і десь день на одязі, залежить ще звичайно від інтенсивності нанесення.
Парфум, хоч новий, та він виконаний в класичному стилі, щось таке знайоме і рідне.
З одного боку мені він подобається, особливо на осінь-зиму залишиться вдалою класикою, та все ж від нових ароматів я більше чекаю якоїсь цікавинки. Загалом користуюсь із-задоволенням, гарний)
Коментарі (0)