Ta_nyaaaaaaa

Кислотний пілінг для шкіри голови Joko Blend Acid Scalp Peeling

Не уявляю рутину по догляду за волоссям без додаткового очищення по типу пілінгу чи скрабу. Цього разу обрала саме кислотний пілінг, який приваблює гарним складом, доступною ціною та зручним дозатором.

Пілінг запакований у звичайну коробку, на цьому не зупинятимусь.

Всередині баночка з продуктом, обʼєм якого складаю 100 мл.

Дозатор - тоненький носик, тому пілінг зручно наносити прямо на шкіру голови, на проділи.

Текстура пілінгу гелева, без кольору і з легким дуже приємним косметичним ароматом, який відчувається лише до змивання.

Склад засобу особливо потішив, бо у ньому:

АНА-кислоти для відлущення, вітамін В5 живить і зволожує шкіру, запобігає її пересушуванню через наявність кислот, екстракт імбиру сприяє росту нових волосин, а гідролізований кератин має мʼяку зволожувальну дію.

Моя шкіра голови: чутлива, нормальна.

Наношу на 10 хв перед миттям голови, на суху шкіру. Для масажування використовую щітку цього ж бренду (до речі, вона ідеальна, така зручна і приємна для шкіри голови 🤤).

Під час змивання немає відчуття «до скрипу», для мене це теж важливо.

Пілінг не пересушує шкіру голови. Після укладання, висушування феном волосся дуже гладке і розсипчасте біля коренів, є відчуття чистоти і легкості.

Після цього пілінгу я можу приступати до наступного миття волосся через 3-3,5 дні.

Для мене це чудовий результат.

13 грудня, 2024
Ta_nyaaaaaaa
13 грудня, 2024