Делікатний догляд для вашої квіточки
Новий рівень комфорту з Nivea
Особиста гігієна – це не просто частина догляду, це особливий ритуал турботи, що заслуговує найкращого.
До вибору засобів для інтимної гігієни я підходжу дуже уважно. Кожна розкішниця заслуговує на делікатність, комфорт і особливий догляд!
Серед багатьох засобів для інтимної гігієни я відкрила для себе NIVEA Intimo Mild Comfort. Цей гель – справжня знахідка!
✨ Лагідний догляд.
Прозорий, із легким, свіжим ароматом, який нагадує зелений чай із нотками алое вера. Цей аромат залишається на шкірі, даруючи відчуття свіжості на весь день.
✨ Економічність і текстура.
Флакон дуже зручний, і засіб неймовірно густий – для використання достатньо буквально крапельки. Гель утворює ніжну, щільну пінку, яка дбайливо очищує, не пересушуючи ніжну шкіру.
✨ Формула з турботою про делікатну зону.
Гель містить молочну кислоту, ромашку, олію жожоба та касторову олію – все для максимального комфорту і захисту. Він забезпечує делікатне очищення без жодного натяку на дискомфорт.
Для мене це справжнє відкриття після Лактациду та Доктора Санте. NIVEA Intimo – щось абсолютно нове, свіже і нзовсім е схоже на інші засоби.
Це мастхев для кожної дівчини, яка піклується про свою квіточку! 💐
Рекомендую спробувати♥
Коментарі (0)