Dasha_Batalova

Делікатний догляд для вашої квіточки

Особиста гігієна – це не просто частина догляду, це особливий ритуал турботи, що заслуговує найкращого.
До вибору засобів для інтимної гігієни я підходжу дуже уважно. Кожна розкішниця заслуговує на делікатність, комфорт і особливий догляд!

Серед багатьох засобів для інтимної гігієни я відкрила для себе NIVEA Intimo Mild Comfort. Цей гель – справжня знахідка!

Прозорий, із легким, свіжим ароматом, який нагадує зелений чай із нотками алое вера. Цей аромат залишається на шкірі, даруючи відчуття свіжості на весь день.

Флакон дуже зручний, і засіб неймовірно густий – для використання достатньо буквально крапельки. Гель утворює ніжну, щільну пінку, яка дбайливо очищує, не пересушуючи ніжну шкіру.

Гель містить молочну кислоту, ромашку, олію жожоба та касторову олію – все для максимального комфорту і захисту. Він забезпечує делікатне очищення без жодного натяку на дискомфорт.

Для мене це справжнє відкриття після Лактациду та Доктора Санте. NIVEA Intimo – щось абсолютно нове, свіже і нзовсім е схоже на інші засоби.

Це мастхев для кожної дівчини, яка піклується про свою квіточку! 💐
Рекомендую спробувати♥

14 грудня, 2024
Dasha_Batalova
14 грудня, 2024