Порівняння флюїдів Chanel
Chanel Les Beiges Eau De Teint Тональний флюїд-тінт для обличчя
У моїй косметичці є засоби, які рятують мене у дні, коли я зовсім не хочу робити макіяж — це тональні флюїди Chanel 🫶.
Так, бувають моменти, коли часу обмаль, або немає настрою, чи навіть світла, і в похмурий день я обираю мінімалізм. У такі дні зазвичай я б залишилася лише з кремом на обличчі, адже тон без додаткових кроків — не зовсім моє. Але Chanel створили флюїди, які стали моїм must-have. Вони настільки легкі та невідчутні, що підкорили мене повністю.
Обличчя з ними виглядає доглянутим і максимально натуральним. Тон не помітний, немає ефекту “маски”, лише неймовірна шкіра, яка виглядає як “своя, але краще” ❤️.
Моє знайомство почалося з Chanel Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch (того самого з кульками, будемо називати його “новий”). Я купую його не вперше, здається, це вже третя баночка! Єдиний мінус — у флаконі лише 20 мл. Мій відтінок — B10, найсвітліший.
Але одного разу вирішила спробувати класичну версію — Chanel Les Beiges Eau De Teint (назвемо його “старий”). Він має повноцінні 30 мл. Відтінок Light.
Якщо говорити про порівняння, то старий флюїд виявився навіть кращим. Він ідеальний у своїй легкості, відчутті на шкірі та ефекті. Проте «новий» має більш перекриваючи властивості. Та більш підходить в любу пору року, а ось старий буде все-таки краще весною та влітку. Тож тепер у мене є два улюбленці, і кожен із них займає своє місце в моїх б’юті-рутинах 🫶.
Коментарі (0)