saybeautyk

Chaban Natural Cosmetics | Крем-мило для душу

Chaban Natural Cosmetics | Крем-мило для душу

Коли я побачила такий формат, то зрозуміла, що треба пробувати, адже в мене ніколи не було нічого подібного)

Було цікаво: чи зручно це? Чи буде з цього сенс? Адже склад там дуже мʼякий і натуральний, а це значить, що дане мило не повинно сушити шкіру, що дуже важливо для мене в період холодів та опалення. У бренду є різні аромати, та як істина солодкоїжка я для себе обрала «Три шоколада»)

Засіб представлений у банці з гвинтовою кришкою обʼємом 180 мл.

Крем-мило укладене в баночку шарами - від світлішого до темного, але я ще не дійшла навіть до другого, адже (спойлер🤭) продукт ну дуже економічно витрачається.

Аромат дійсно шоколадний, як плитка твердого шоколаду чи цукерки Millenium🍫

Склад дуже цікавий - він максимально короткий і натуральний.

🍫Natural Cleaning Base (Натуральна мийна основа):

Це основа для мила, складається з рослинних жирів або олій, що забезпечують очищення.

Ці компоненти створюють м’яку піну та допомагають ефективно очищати шкіру.

🍫Coconut Oil (Кокосова олія): використовується у милі завдяки своїм властивостям:

• Створює рясну піну.

• Має антибактеріальні та зволожувальні властивості.

• Покращує твердість мила.

• Добре очищає навіть у жорсткій воді.

🍫Natural Colorant (Натуральний барвник)

🍫Fragrance Composition (Ароматична композиція).

І все! Більше немає нічого, тобто склад абсолютно натуральний і мʼякий до шкіри.

Текстура тут цікава - вона ніби як суфле чи напіврозтоплена кокосова олія у банці.

На перший погляд може здатись дещо жирнуватою, але оманлива думка, адже варто лише додати води, трохи розтерти засіб між долонями і стається magic - мило починає утворювати рясну, мʼякеньку піну, якою легко очистити тіло. І потрібна лише маленька горошинка засобу, щоб утворилось багато пінки)

Тому 180 мл будуть дуже економними, я ще досі не звикла до такого невеликого розхіду засобу і постійно беру більше, ніж треба.

Засіб не залишає на тілі жирності, він мʼяко очищає - у Дніпрі дуже жорстка вода (такого жаху я ще не бачила ніде🥲), тому після купання мені все одно хочеться нанести крем для тіла, адже саме через воду шкіра постійно сохне.

Та я відчуваю, що крем-мило від бренду Chaban очищає значно делікатніше, ніж звичайні гелі для душу, воно ніби створює тонесеньку захисну плівку на шкірі і після душу шкіра хоча б не свербить, як після купання з іншими засобами.

Це великий плюс ✔️

Кому я можу радити спробувати таке мило?

Та всім! Бо водопровідна вода жорстка не лише в нашому місті, а і в більшості інших, плюс зараз ще розганяють опалювального сезону і шкіра сохне у всіх, навіть у чоловіків (що вже казати про жінок, адже в нас шкіра тонша і чутливіша).

А таке натуральне мило гарно заспокоює шкіру і не так агресивно вимиває ліпідний барʼєр, хоча і формат засобу для мене в новинку, треба до нього трохи звикнути)

14 грудня, 2024
saybeautyk
14 грудня, 2024