Tanserb

Гель для душа Nivea Крем та роза з мигдальним молочком

Приємний флакон дизайн. Кришка зручно відкривається, навіть коли флакон мокрий і ніякої шкоди для нігтів. По текстурі гель не надто рідкий, те, що треба. Піниться чудово.

Аромат – мабуть, один із головних факторів, за якими я вибираю гель для душу. Тут він легкий, ніжний. Квітковий букет, в якому соло троянда. Але при цьому квіткові нотки приглушують кремові акорди, надаючи аромату м'якість і ніжність. Така аромат не набридне швидко. Особисто мені дуже сподобалася

Очищення гель Nivea дає чудове. Шкіру не сушить. Змивається легко, не залишає після себе ні плівочку, ні жирність. Все чудово.

З корисностей у складі: олія солодкого мигдалю, гліцерин, алое віра

Склад - Aqua,Sodium Laureth Sulfate,Cocamidopropyl Betaine,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Glycerin,Glyceryl Glucoside,Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Sodium Chloride,Polyquaternium-7,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Styrene/Acrylates Copolymer,Citric Acid,PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate,Glyceryl Stearate SE,Sodium Benzoate,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Coumarin,Parfum

Підсумок – Гель для душу Nivea Крем і Роза мені сподобався як м'якими властивостями, що очищають, так і своїм приємним ароматом.

15 грудня, 2024
Tanserb
15 грудня, 2024