Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush | 05 - Delicate Pink
Неймовірно комфортні рум’яна, які додають образу свіжості
Містяться рум’яна у високій білій тубі з гвинтовою кришечкою. Лаконічний дизайн з елегантними золотистими та акцентами в кольорі продукту виглядає стильно. Зручний подовжений носик із маленьким отвором дозволяє легко контролювати кількість засобу.
Обʼєм 15 мл, а термін придатності після відкривання - цілих 24 міс.
Ці рум’яна мають ніжну кремову текстуру, яка не липне й не залишає відчуття жирності. У них чудова пігментація, тож для ідеального результату достатньо буквально краплинки продукту. Вони легко наносяться, невагомі на шкірі та забезпечують природний ефект.
05 - Delicate Pink доволі універсальний нейтральний відтінок. Це гармонійне поєднання теракотових і рожевих ноток, що створює ніжний не надто теплий рум’янець. Він виглядає природно, освіжає обличчя та додає образу легкості. Головне - не переборщити, адже навіть невелика кількість рум’ян здатна надати вашому вигляду завершеності.
Як використовую продукт? Мій варіант для лінивих та тих, хто вічно поспішає 😉
Щоб не переборщити з продуктом краплинку витискаю на руку. Румʼяна можна переносити вологим спонжем на щічку або ж розтушовувати пензликом. Але… я настільки звикла до нанесення пальчиком мультитаскера, що і ці румʼяна так наношу.
Пальчиком в румʼяна → на щічку → розтушувала. Готово. Даю зовсім трішки. Треба яскравіше? Нашарувала. Все. Декілька секунд і загальний образ виглядає свіжішим, а обличчя обʼємнішим.
З моїм BB Erborian румʼяна не конфліктуюсь. Без тону теж виглядають чудово.
Виглядає Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush | 05 - Delicate Pink максимально натурально. Тримається протягом дня гарно.
Загалом румʼянами я дуже задоволена. Вони і комфортні, і колір мені підійшов. 100% буду користуватись ними часто.
Коментарі (0)