Магія цирков ої феєрії з нотами праліне і яблука
Boum Vanille Pomme d'Amour від Jeanne Arthes 🎪
Ця парфумована вода французького виробництва - це бюджетна знахідка, для тих хто хоче відчувати аромат свята, феєрії і солодкої атмосфери всюди 🍭
Boum Vanille Pomme d'Amour від Jeanne Arthes - це солодка фруктово-квіткова композиція, яка звучить по-різному для кожної.
Я неймовірно сильно відчуваю аромат чогось солодкого, шоколадного і надихаючого 🍫
Аромат:
(Скопіювала з сайту, так як не дуже володію даром розпізнавати ноти парфумів, а тим паче описувати їх, але дуже хочу, щоб ті хто зацікавиться цією парфумованою водою знали аромат)
🎪Початкова нота розкривається на шкірі іскристою свіжістю апельсина, яка дарує відчуття свята і дитячої безпосередності.
🎪Середні ноти, зіткані з кисло-солодкого яблука і карамельно-горіхового праліне, надають жіночому образу грайливої та спокусливої родзинки.
🎪Кінцеві ноти — солодкий дует з медово-деревної ванілі та пудрового звучання мускусу створює теплий шлейф, що огортає ніжністю і теплом.
Об'єм:
100 ml
Виробник:
Франція
Склад:
Alcohol Denat ( SD Alcohol 39-C), Aqua, Parfum (Fragrance), Limonene
Висновок
Ця парфумована вода тримається довго. Безперечно до кількох годин, але на одязі, звісно ж, тримається днями і дарує радість і гарний настрій святковості.
І може не всім цей аромат прийдеться до душі, але я рада, що поділилася коротеньким дописом, до речі моїм першим про парфумовану воду ☺️
Дякую за увагу!
Всім бажаю теплого і гарного дня!
Коментарі (0)