Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara
Нарешті я спробувала і розносила туш від бренду Bourjous. Чула багато позитивних відгуків саме на їхні туші, а тепер і сама поділюсь враженнями.
Мені подобається, як круто вона працює з об'ємом, відчуття, наче вій стало значно більше! Ця туш однозначно привертає увагу до макіяжу очей, адже вона дарує виразний погляд і насичений чорний відтінок, що мені довподоби.
Щіточка силіконова, з різними цікавими вигинами,класно профарбовує війки від самих коренів і добре їх закручує, іноді створює дуже гарний вигин "в бік", але я вже не пам'ятаю, якою саме стороною щіточки я це робила, зараз вийшли більш прямі.
Щіточка для моїх очей зручна, адже під час профарбування не доторкається до верхніх повік і не залишає там цяточки.
Туш дарує такий гарний оксамитовий фініш, мені подобається оця мега мотовість, без блиску, адже це ще добре виглядає на фото.
Я нанесла 2 шари і вона не зробила з моїх вій "павучих лапок", проте залишила їх доволі об'ємними.
- Хоч туш лягає масивно, пігментовано і насичено, вона не суха при нанесенні, але під час носіння не відчувається!
- Також туш не подразнює очі і не викликає негативних реакцій.
- Деякі дівчата жалілись на осипання, ну в мене сильного не було, та я носила максимум 6 годин, і помітила в кінці ночі дві дрібненькі чорні плямки, на мою думку-це сповна прийнятно.
- Мені подобається, як легко вона змивається, наче розчиняється і зникає, під дією змивних засобів. Туш під час демакіяжу не залишається на віях чи на шкірі під очима. І це круто зробити гарну "драму" і легке змивання", я дуже задоволена таким властивостями 😊
Висновок. Класна туш, все мені в ній дуже сподобалось і легке осипання в моєму випадку не розчарувало, ітак не дуже довго ношу макіяж.
Коментарі (0)