Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Bulgarian Rose & Wood
Шикарний аромадифузор від Avenue Des Parfums 🌹
Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від аромадифузора Avenue Des Parfums Home Bulgarian Rose & Wood.
Дизайн
Пакування в якому знаходиться аромадифузор виглядає стильно. На коробочці є вся необхідна інформація про нього. Збоку коробочки знаходяться палички для аромадифузора. Їх в комплекті 6 штук.
Сама рідина прозорого коричневого кольору знаходиться у скляній, гарненькій баночці з лаконічною чорною наліпкою, де теж є інформація про аромадифузор.
Загалом мені дуже подобається, як виглядає аромадифузор, він чудово вписався в інтер'єр моєї кімнати. І ще класно, що і колір рідини, і надписи на аромадифузорах відрізняються в залежності від аромату.
Об'єм та інтенсивність аромату
Об'єм - 100 мл.
Виробник зазначає, що такого об'єму має вистачити на 4-6 тижнів в залежності від розмірів, температури і вологості приміщення. В моєму випадку аромадифузор прослугував більш ніж 2 місяця.
Також мені дуже подобається, що інтенсивність аромадифузора можна регулювати завдяки кількості паличок. Адже цей аромат дуже-дуже інтенсивний. Для великих приміщень однозначно чудовий варіант. Буквально двох паличок вистачає, щоб аромат дуже сильно заполонив усю кімнату. Але я все ж більше полюбляю, коли аромат не занадто інтенсивний, більш ніжний, тому одна паличка для мене ідеальний варіант.
Мої враження від аромату
Тип аромату: деревинні, квіткові
Початкова нота: Шафран
Нота серця: Пачулі, Троянда
Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Сандал
Цей аромат насичений. В різний час відчуваються різні нотки, й це робить аромат дуже цікавим та приємним.
Найсильніше я відчуваю троянду та шафран. Троянда ну дуже насичена.
Також відчуваю сандал. Деревинні нотки дуже цікаво доповнюють аромат.
І на останок відчуваю ваніль. Її солоденькі нотки мені дуже-дуже подобаються.
Поєднання квіткових ноток з деревним робить аромат аромадифузора дійсно розкішним.
Отже, цей аромадифузор мені сподобався. Його аромат класний, дорогий (трояндово-деревинний з пікантними та солоденькими нотками), і насиченість вражає. Для вітальні, як на мене, це ідеальний варіант.
До речі, у мене був ще один аромадифузор від цього бренду з ароматом Blossom & Vanilla, який ще більше запав мені у серденько. Тож щиро можу рекомендувати аромадифузори від Avenue Des Parfums💕
Коментарі (0)