Mila__Mi

Надійний захист від поту, перевірений роками

Надійний захист від поту, перевірений роками

Ще з дитинства у нас вдома завжди були дезодоранти та антиперспіранти від Nivea, просто вони чергувалися з дезодорантами якихось інших брендів. І як не крути, ми завжди поверталися до них.

Тільки якщо моя мама чергувала кулькові антиперспіранти із тими що у спреї, то я завжди надавала перевагу саме формату в спрею (до речі у Nivea часто брала саме з "дотиком пудри").

Просто мені не подобався від кулькових ефект вологості і що вони доволі довго висихають. Але все змінилося, коли я вперше у 2023-ому спробувала цей пудровий антиперспірант від Nivea.

І використовуючи його у всі сезони (чергуючи з натуральними дезодорантами), зробила висновок і готова поділитися своїми враженнями 👇🏻

Дизайн простий та мінімалістичний: прозора скляна баночка зі зручним вигином для тримання і кулькою зверху. До речі, прозорість баночки дозволяє контролювати розхід засобу і вчасно поспілкуватися про його запас.

Кулька матова, напівпрозора, добре крутиться, не заїдає.

Аромат ніжний, кремово-пудровий, трохи солодкуватий, але й водночас не приторний. Коротше, аромат мені дуже подобається і як розумієте, вже впродовж декількох років, він мені не набридає (хоч і раніше брала його у спреї, але аромат у них все одно однаковий).

Колір білий. І так, засіб не залишає плям чи слідів на одязі (ні на світлому, ні на темному).

Консистенція легка, рідка - емульсіонна.

Антиперспірант завжди застосовую на чисті пахви після душу (зранку та ввечері). Одразу після нанесення відчувається вологий ефект (що є абсолютно нормальним для кулькового антиперспіранту), але приблизно за 5-7 хвилин він повністю зникає. Просто перед тим як одягатися, дайте йому час підсохнути (особливо якщо збираєтеся одягати обтягуючий одяг). І одразу після повного висихання засобу, відчуття, наче на шкіру і справді нанесли трохи пудри, при цьому немає відчуття сухості чи будь-якого іншого дискомфорту.

Щодо захисту від поту:
Антиперспірант тут чудово справляється зі своєю основною функцією. При активному режимі дня, він захищає від поту впродовж 6-8 годин (навіть у спеку), при меншій активності, захист триває десь 8-12 годин. Я вважаю це прекрасним результатом 👌🏻

Звичайно, якщо ви займаєтеся спортом і у вас проходять активні тренування, то я би все ж таки рекомендувала поновлювали засіб після тренування. Але, при цьому ви можете активно тренуватися кілька/декілька годин і не боятися, що від вас буде чутно неприємний запах поту.

Отже, я однозначно можу рекомендувати даний антиперспірант (якщо ви його ще не пробували), бо і ціна радує і аромат і захисні функції 👍🏻 І це той засіб, який я планую повторювати, чергуючи з натуральними дезодорантами.

16 грудня, 2024
Mila__Mi
16 грудня, 2024