Anna_feerie

Набір для обличчя, що підійде всім

Цей набір ідеально підходить і для себе, і на подарунок, адже в складі м'які та заспокоюючі компоненти, що не будуть конфліктувати з жодним типом шкіри. Наповнення також потрібне кожній: пінка для вмивання на м'яких ПАР, зволожуючий та заспокоюючий тонік, та зірка набору і мою любов - гідрогелева маска з трояндою😍. Дівчата, ця маска коштує набагато дорожче, ніж за неї просять - це справді догляд на вихід, перед особливою подією (або якраз напередодні святкування) - після неї шкіра просто вау, вирівнюється тон, освітлюється та ще й пори звужуються!

Пінка побудовага на м'яких очищующих речовинах, завдяки чому вмивання делікатне і не порушує захисний бар'єр. Також в складі додані зволожуючі та заспокоюючі компоненти: пантенол, муцин равлику та гліцерин. Консистенція самої піни доволі пружна, аромат приємний квітковий. Щіточку можна зняти і використовувати без неї, якщо ви, як і я, уникаєте зайвої травматизації шкіри обличчя (+ тоді розхід значно менший)).

Тонік пахне трояндами, дуже ніжний та натхненний аромат. В складі на другому місці після води маємо гідролат троянди - дуже люблю його за здатність гарно заспокоювати почервоніння та зволожувати чутливу шкіру. Крім цього виробник додав гліцерин, алантоїн та гіалуронову кислоту, завдяки яким забезпечується гарне зволоження та тонізація після вмивання🤗.

Ну, і моє золотце - гідрогелева маска, що здатна за 20 хвилин зробити з мене цукерочку)). Це справді дуже потужний продукт, який ще й пахне свіжим трояндовим садом, я просто кайфую під час процедури! Вона круто охолоджує шкіру, завдяки чому капіляри стають менш помітними, а разом з тим проходять почервоніння та запалення, залишаючи рівний тон та малесенькі пори. Просто гляньте на до/після і все стане зрозуміло)).

Тож цей набір справді ідеальний для подарунку, він базовий, при цьому дієвий та ефективний (+оформлення на вищому рівні❤️).

16 грудня, 2024
Anna_feerie
16 грудня, 2024