Чистикова Дар'я

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Чи вдалося реалізувати намічені на початку року beauty-плани? Читай далі ⬇️

• Більше днів відпочинку і догляду за собою, як спа-дні/вечори

Так, однозначно. Я активно приділяла час догляду за собою, і це дало чудовий ефект на моє самопочуття та настрій. Це справді важливо для внутрішнього дзену.

• Не забросити заняття танцями, які я нещодавно розпочала

Єєє, не забросила! Хоча іноді пропускала заняття через роботу, дитину або хворобу, я все одно продовжую розкривати свою heels кішечку 😉

• Не забросити підтримуючий курс масажу

Так, продовжую ходити, і це приносить величезну користь. Моя майстриня просто диво-жінка, що позбавляє мене від болей в спині знову і знову.

• Нарешті почати пити мінімальну кількість води

Прям тішуся пункт за пунктом, з цим теж впоралася! Поступово привчила себе пити більше води і це стало частиною моєї рутини. Вода – це все!

• Лягати раніше спати

Done, cтабільно сплю по 7-8 годин на день.

• Спробувати інші активи у догляді, цікаво також спробувати ензимну пудру чи азелаїнову кислоту

О, так, я дійсно тішуся цьому відкриттю. Особливо ензимка, то любов!

• Робити яскравий макіяж частіше! Нюд у мене у 99,9% випадків

А ось тут не багато досягнень, але відсоток точно зменшився дякуючи активносям у клубі. Наразі нюд у 80% випадків, гадаю треба перенести цей пункт на наступний рік 🤔

• Фотографуватися, хоча б декілька фото на тиждень

Тут, на жаль, ні, здебільшого на телефоні у мене фото для оглядів.

• Розширити свій гардероб та носити щось окрім спортивних костюмів

Теж провал, спортивні костюми більш комфортніші та практичніші, особливо коли треба бігати за дитиною 🤷‍♀️

• Створити свій "парфумерний гардероб" і, нарешті, купити декілька повнорозмірних флаконів замість сотні пробників

Кількість парфумів точно прибавилася, але від пробничків відмовитися складно, я люблю поновлювати згадки про аромат.

• Не пропустити жодної активності на Makeup Club

Я намагалася, але були пропуски та "не мої" активності і це нормально – я приймаю це.

• Частіше балувати себе

Це точно так, я стала на шлях гедонізму і значно більше балую себе різними приємними дрібницями 🥰

Вважаю, що рік пройшов продуктивно. Сподіваюся, у 2025 році продовжу підтримувати цей темп.

Дякую за увагу ❤️

16 грудня, 2024
16 грудня, 2024