РОЗПАКОВКА ГРУДНЯ
перша✅
Трішки пропажа вибачайте, щось я нічого не встигаю в цьому місяці, але надіюсь я не одна така. З однієї сторони, взагалі немає відчуття свята. З іншої, якось багато суєти. Але обов’язково подивлюся Ваші дописи, які пропустила.
Нарешті в мене перша розпаковка в цьому місяці, але все рівно є засоби на подарунок. Поїхали:
- Просто вся лінійка ISANA Professional Plex: пре-шампунь, шампунь відновлюючий для волосся, кондиціонер для волосся та маска. Признаюсь повелася відразу, OLAPLEX мене манить давно, але ціна трішки кусається. Тут можна придбати всю лінійку, за ціну еліксиру. Так склади відрізняються, але вражають. Тож покладаю велику надію на нову лінійку.
- Я зберігаю ваші рекомендації щодо скрабів для шкіри голови кидаю в корзину, також я бачу новинку без відгуків і беру. Скраб для шкіри голови від NEXTBEAU Scalp Scaler Deep Clear Sea Salt з морською сіллю. Сподобався склад.
- Термозахист моєї молодості від ISANA, користувалася ще в фіолетовому пакуванні, потім він зник і років 5 я його не бачила на поличках. Просто люблю його.
- Meridol Gum Protection (toothpaste/75ml + mouth rinse/100ml), один собі, інший на подарунок. Ніколи не користувалася, але рекомендація стоматолога.
- Туш Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara в коричневому відтінку, давно хотіла, смішна була ціна, взяла на запас.
- Парфумований крем для рук «Троянда» Eunyul Rose Flower Hand Cream на подарунок, дуже сподобався візуально.
- Essence 8H Matte Liquid Lipstick у відтінку 01-Cinnamon Spice. Чесно хочу тепер інші, в них текстура моїх улюблених NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream.
- Essence The Super Balm Glossy Lip Treatment, просто шикарний по зволоженню, Jo Malone просто плаче в стороні.
- Спот-патчі для точкового очищення обличчя Clear Blemish Spot Patch Nextbeau 60 шт. В мене є від них локальний засіб, вирішила спробувати ще патчі.
Ось такі закупи вийшли, всім гарного дня🩶
Коментарі (0)