Mariya Trofimova

#mybeautyachievements2024

Я не планувала жодних цілей на цей рік, тому кількість особистих досягнень стала для мене справжнім сюрпризом 🤭

Цього року я зробила величезні кроки у прийнятті себе та своєї краси.

1. Вперше за 4 роки я опублікувала своє справжнє селфі в мережі (не враховуючи челенджи де більша частина обличчя покрита чим завгодно, аби тільки сховатися). Це сталося завдяки челенджу #Myperfecthaircolor, який допоміг мені побачити себе по-новому.

2. Все життя уникала яскравих помад, особливо червоних та темних відтінків. "Занадто яскраво", "губи затонкі", "привертає забагато уваги" – ці думки постійно крутилися в голові. Але після тестування https://club.makeup.com.ua/post/34175/ я нарешті зрозуміла – червоні губи роблять мене щасливою. Пам'ятаю свій перший вихід з дому з червоною помадою – це було неймовірне відчуття свободи.

3. Нарешті знайшла ідеальний догляд за волоссям і це завдяки MAKEUP Club. Нарешті моє волосся радує око і не плутається, навіть якщо вночі сповзає гумка для волосся.

4. Нігті. Я змогла відростити свої нігті, так, не без допомоги гелю (вказівні нарощені, бо з такою довжиною вони б вже були під подушкою пальців) але 8 то мої😅 Це вперше в житті, коли я бачу свої нігті такими довгими 🥹

6. Довгі (ну, відносно довгі) нігті та червоний. Останні роки у мене з'явилось упередження до кольору нігтів та їх довжини, короткі - темні, довгі - нейтральні. Але 2024 для мене рік змін, довгі червоні нігті - вже невід'ємна частина мене.

7. Догляд за руками. Нарешті це сталося, я почала на регулярній основі зволожувати шкіру рук, щовечора, як ритуал і це дає свої плоди.

8. Розширила колекцію парфумів до 48 мініатюр, не рахуючи пробників, відливантів та повнорозмірних флаконів.

9. Цього року мені вдалося не лише утримати вагу, але й попрощатися з 5 зайвими кілограмами. Можливо, комусь це здається невеликим результатом, але для мене це маленька перемога і доказ того, що маленькі кроки ведуть до значних змін.

Загалом, рік видався складнішим, ніж хотілося б – власне, як у всіх нас.

Але я безмежно вдячна команді MAKEUP Club за їхні челенджі та можливості тестування, бо саме вони відкрили для мене нові горизонти.

І звичайно, величезне дякую всім авторам за вашу підтримку та теплі слова. Озираючись назад, я розумію, що майже всі мої цьогорічні досягнення та особисті перемоги стали можливими саме завдяки вам і нашій спільноті🖤

16 грудня, 2024
Mariya Trofimova
16 грудня, 2024