Vikulyk

Rimmel Lasting Finish Compact Powder Foundation

А вийшло все дуже добре) Шикарнюща пудра по всіх параметрах. Думала нічого мене не вразить, але ні!

Хотіла я насправді її з двох причин:

• Відсутність тальку. Тальк провокує забиті пори, і ще що гірше по останніх дослідженнях (напевне) Рахуючи, що користуванні частинки пудри можуть вдихатись носом, то саме пудра з тальком трішки бентежить.
  • Наявність SPF, щей 20-непогано)) от уявіть собі, що у вас макіяж, повторно поновити крем чи тон не дуже класна ідея, а пудра-це дуже зручно, клас. Ще й фізичні фільтри 😍

Пудра у відтінку 006, то ж виявилась мені трохи затемною, але я впринципі це розуміла, адже до неї ще є цілих 5 номерів) Загалом відтінків в лінійці багато, що дуже гарно і доречно для багатьох кольоротипів.

Саме там де пудра темніша на фото, так і виглядає реальний відтінок, адже камера інколи з'їдає колір.

Пудра м'яка і шовковиста, при набиранні кісточкою може дещо бути рихлою.

В середині пудрениці є два відділення, одне з них-пуховочка, що сповна зручно для дорожнього варіанту.

Текстура ніжна, пігментована, вона легко набирається на кісточку чи пуховку.

Навіть на пальчиках помітно, як добре вирівнюється пудра, не западаючи в нерівності шкіри.

На обличчя вона круто лягає: чудово блюрить пори і не западає у зморшки. Лягає просто, як шовк на шкіру.

Я нанесла на легкий BB-cream, вона ідеально забрала лишню жирність, при цьому залишилась не відчутною на шкірі, адже не викликає відчуття стягнутості чи важкості.

Фініш оксамитовий, дуже гарний, особливо власники комбі чи жирної шкіри це оцінять.

Також пудра має себорегулюючі властивості і чудово тримається на шкірі!

Не пудра, а якийсь фільтр-дуже добре) Плюс додатковий сонцезахист від замового сонця і відсутність тальку... Вразила, так вразила)

Отримала я максимально круті відчуття від цього продукту і колись придбаю світлий відтінок.)

16 грудня, 2024
Vikulyk
16 грудня, 2024