Annet🦄

Fraijour Pro-Moisture Intensive Cream

Привіт, красуні! Сьогодні в моїх руках зволожувальний крем для обличчя Fraijour Pro-Moisture Intensive Cream. І хоча він мене не вразив, розповім про нього детальніше, щоб ви могли зробити висновки самі.

💧Крем має насичену текстуру, яка обіцяє глибоке зволоження. І справді, формула багата на зволожувачі: молочні протеїни, олія ши, кераміди. Екстракт полину заспокоює шкіру, а вітамін Е захищає від вільних радикалів. Крем залишає по собі вологий фініш. Звучить чудово, правда?

Але є одне велике АЛЕ: дрібним шрифтом на стікері було вказано, що крем підходить для нормальної та сухої шкіри (я купляла поспішаючи, у офлайн магазині). У мене шкіра жирна, і цей крем, на жаль, мені не підійшов, адже закупорював пори і викликав запалення на лобі напередодні критичних днів. Тому довелося довикористовувати його на руки.

✅ Кому підійде: дівчатам з нормальною та сухою шкірою, які шукають інтенсивне зволоження.

❌Кому не підійде: власницям жирної шкіри, схильної до висипань.

Висновок: Fraijour Pro-Moisture Intensive Cream - хороший крем, але не для всіх. Якщо порівнювати його з іншим кремом бренду з колагеном та ретинолом Fraijour Retin-Collagen 3D Core Cream, то останній - ефективний і не викликав висипань - на ранок дає чисту зволожену шкіру без неприємних сюрпризів і за це я його можу рекомендувати спробувати (спочатку у мініатюрі звісно:)

17 грудня, 2024
Annet🦄
17 грудня, 2024