Vikulyk

Burberry Goddess Intense

Burberry Goddess Intense

Медово-амберний, терпко-ванільний… саме такий аромат богині я уявляю.

От взяли Burberry і просто покорили мої нюхові рецептори, такий прекрасний і вишуканий аромат, гідний носитись на жінці.

Прислонивши коробочку до носа стає відчутно щось схоже на лаванду, яка купається в бальзамі, і такий аромат відчутний навіть при відкритті флакончика.

Досить швидко, після нанесення на шкіру відчуваю багато ванілі і не дивно, тут її поклали всяку різну, про яку я навіть не чула.

Пачулі не відчувається вираженим, він пом‘якшує інші нотки в піраміді, додаючи гладкості аромакомпозиції.

Burberry Goddess Intense
Burberry Goddess Intense

Власне піраміда:

Верхні ноти: лаванда

Середні: ваніль, абосолют ванілі, бурбонська ваніль, зерна стручків ванілі

Базові ноти: пачулі

Аромат огортає в холодні осінні і зимові вечори, він зігріваючий, іскристься відтінком янтарного світла, наче темна кімна, яка наповнена запаленими свічками. Він зрілий, простий і вишуканий.

Такий ефект затишку підсилює його хороша дизузність і шлейф.

Аромат стійкий, десь за 3-4 години на шкірі лаванда потрохи розчиняється і залишаються найбільш відчутними самі витривалі: ваніль і пачулі, які ще декілька годин не сходять зі шкіри.

На одязі звісьно він протримається ще довге.

Фланкер Goddess дійсно мене приємно вразив, я тестила раніше класичну богиню, то цей сподобався більше. Новий аромат вийшов в них в класичному стилі, проте він не відчувається застарілим, навпаки доволі цікавий і це сплетіння нот звучить оригінально.

16 грудня, 2024
Vikulyk
16 грудня, 2024