Лавриненко Дарина

Місти від Victoria`s Secret або чим пахнуть янголи 🌺

Місти від Victoria`s Secret або чим пахнуть янголи 🌺

Скажу одразу я жертва маркетингу і Victoria`s Secret в своєму рожевому пакетику можуть мені продати буквально все. Мене завжди надихали янголи цього бренду і ще в школі, передивляючись славнозвісні покази по десятому колу, я мріяла мати хоч щось, що рекламує Кендіс Сванепул або Аллесандра Амброзіо.

Сьогодні хотіла б поділитись враженням від їхніх спреїв для тіла. Об’єм всіх спреїв 250 мл. Країна виробник США. Дифузори дуже зручні, переборщити з ароматом важко.

Velvet Petals від Victoria's Secret - це квітковий аромат для жінок. Velvet Petals був випущений в 2019 році. Базові ноти: квіткові ноти і праліне (як на мене пахне квітами та мигдалем). Аромат досить солодкий, більше підійде для холодної пори року.

У мене цей аромат викликає образи дівчат у витончених білих мереживних рукавичках, рожевих сукнях з тафти та шовкових капцях.

Хоча від спреїв не варто очікувати особливої стійкості, цей аромат дуууже стійкий, на одязі взагалі відчуваю до наступного прання.

Victoria`s Secret Flower Sorbet – це фруктово-квітковий аромат. Лімітована колекція Highly Spirited 2022 року. Базові ноти: чорна смородина, зацукрована півонія, лілія. Аромат більш легкий ніж попередній але також досить солодкий.

Для мене спрей пахне дійсно чорною смородиною перетертою з цукром. Спрей також досить стійкий та задає весняний настрій.

Victoria`s Secret Flower Sorbet – це такаж фруктово-квітковий аромат. Має запах абрикосу, сандалу та троянди. Це вишуканіший аромат ніж вищезгадані, вже більш наближений до дорогого парфуму ніж солодкого спрею. Як я зрозуміла цей аромат також випущений в якості лімітки. Існує також спрей Victoria`s Secret Love Spell без приставки Luxe, який має зовсім інший аромат, тому звертайте на це увагу.

В цілому спреї Victoria`s Secret це більше про настрій, звісно вони не замінять парфуми, але якщо ви хочете спробувати якісь легкі аромати на кожен день (особисто мені шкода бризкатись парфумами заради походу в продуктовий, а приємно пахнути хочется завжди) то я рекомендую, вибір їх величезний і кожен знайде щось до смаку. 💋