Свічка , яка ст ала улюбленою в зимовий період
Essencias De Portugal
Я дуже люблю свічки .
Хотіла знайти для себе щось особливе і коли побачила Essencias De Portugal Vanilla Flower Aromatic Candle - просто закохалась.
Вона саме з "Різдвяної колекції" .
✨Ви тільки погляньте на це пакування - святкове , продумане до кожної деталі.
✨Картонна коробка в шоколадному кольорі з поєднанням золотого. ✨Виглядає казково , привабливо, та презентабельно.
Огляд свічки
✨Всередині ми знаходимо неймовірну свічку. Во на представлена у формі целіндра.
✨Красивий відтінок червоного матового скла. Дуже приємна на дотик.
✨Поєднується з об'ємною, золотою " печаткою" на якій зображена корона. Виглядає розкішно.
✨Свічка має саме дерев'яний гніт. Мені вони найбліше подобаються, адже дуже приємно потріскують.
✨Висота - 10 см
✨Діаметр - 8 см
✨Час горіння: 38 годин
✨Виготовлена з суміші рослинних восків, та не містить небезпечних для здоров'я синтетичних домішок.
✨Аромат дуже кайфовий - ванільний. Він м'який , вміру солодкий, теплий, огортуючий.
Враження
Для мене вона настільки красива, що хочеться роздивлятись .
Я запалюю її перед сном і насолоджуюсь атмосферою.
Вона створює затишок, наповнює кімнату приємним ароматом , який дарує розслаблення, спокій та відчуття безпеки.
Дерев'яний гніт приємно потріскує.
ЇЇ дизайн вишуканий, та розкішний - ідально підійде на подарунок. Також чудово доповнить святковий стіл і створить казкову атмосферу.
Це перша свічка, яку я беру з собою.
Вона була зі мною, коли я знімала будиночок з подружкою для відпочинку. Також планую її взяти у відпустку, щоб створювати особливу атмосферу.
Essencias De Portugal Vanilla Flower Aromatic Candle - мій топ серед свічок на зимовий період. Я в захваті і вам рекомендую❤️
Коментарі (0)